кадри: БтвС най-ниска оценка от журито и публиката шоуто напускат

...
кадри: БтвС най-ниска оценка от журито и публиката шоуто напускат
Коментари Харесай

Свилен от Остава напусна Денсинг старс

кадри: Бтв

С най-ниска оценка от журито и публиката шоуто напущат Свилен от група " Остава " и партньорката му Йовита. " Поне отслабнах с 6-7 кг ", похвали се рокаджията, чиято мощ несъмнено не е в танците.

Фолк певицата Емануела и нейният нов сътрудник Калоян разрушиха конкуренцията в шоуто " Денсинг старс " по Би Ти Ви. Двамата изиграха съвършена румба и завоюваха журито и публиката, отвявайки конкуренцията.

Емануела се раздели с предходния си сътрудник Иван, който има персонални проблеми и не може да продължи присъединяване в предаването. Въпреки това фолк звездата и Калоян, който към този момент е печелил шоуто, смаяха журито и получиха най-високата оценка от всички участници - 35 точки, видя bgdnes.bg.

" Това беше най-хубавият танц и най-хубавото показване на Емануела ", единомислещо бе журито отпред със строгата, само че обективна Илиана Раева.

За първи път в публиката на шоуто се появи холивудската звезда Мария Бакалова, която викаше за гаджето си Валери Григоров. Актрисата бе седнала до неговата майка - олимпийската шампионка по пукотевица Мария Гроздева. Каскадьорът и партньорката му Дарина се показаха на равнище в шоуто, подкрепяни бурно от звездната си агитка. 



Фурор направи и 53-годишната доктор Неделя Щонова, която засенчи надалеч по-младите си колежки с необикновено пластични латино придвижвания. Двамата с колегата и Атанас завоюваха 32 точки и разделиха второто място на журито дружно с Папи Ханс и Ани.

Пълничкият Дънди също завоюва благосклонностите на публиката дружно с партньорката си Елена, а водещата Натали Трифонова още веднъж размаха дългите си крайници за кеф на публиката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР