Кадри бТВОбичаната наша певица Мария Илиева направи разтърсващо признание, което

...
Кадри бТВОбичаната наша певица Мария Илиева направи разтърсващо признание, което
Коментари Харесай

Мария Илиева посочи специалния човек до себе си

Кадри бТВ

Обичаната наша певица Мария Илиева направи разтърсващо самопризнание, което сигурно би зарадвало нейн сътрудник, с който са един до друг в журито на „ Гласът на България “.



Тя дефинира Миро като доста специфичен за нея и не скри, че когато го слуша по какъв начин пее, цялата настръхва.



„ Миро е доста въздействащ, когато запее. След другарство към 20 години, се веселя, че имам опция да пея и да създавам с него, тъй като това е в действителност доста особено. Страхотен е, доста му се удивлявам “, сподели тя в „ 120 минути по бТВ “.

И призна, че избира дуетните си сътрудници като човек, който е почитател на някой, с удивление и с доста другарство.



Илиева приказва и за своите изяви в журито в „ Гласът на България “, като съобщи, че се пробва да следва доста ясни критерии и всякога се пита „ Кой е Гласът на България и Това ли е Гласът на България “.



Според нея в телевизионния музикален формат има хора с прелестни качества и гений, само че доста значимо било те да бъдат постоянни персони и да имат темперамент, душeвност, резистентност, еластичност и умеене.



Певицата счита, че жадните за популярност гении би трябвало да се съобразят, да извлекат максимума от момента за себе си, да се съберат, да се концентрират и да дадат най-хубавото, което могат, в границите на две или на три минути.

„ Това е съревнование, и колкото и да не ни харесва на нас, ни е доста мъчно да се разделяме с хора, които са безпределно надарени, само че това са разпоредбите на играта и ние би трябвало да ги следваме “, добави Мария.



„ В последна сметка това е „ Гласът на България “. Много ми харесва, тъй като аз в последна сметка съм на първо място български актьор, създател и продуцент, и доста ми харесва, че от ден на ден българска музика чуваме в последните години на сцената на „ Гласът на България “, разяснява тя.

Мария регистрира голямата заслуга на страхотния екип, на продуцентите и на редакторите, макар че се преценяват със международен формат, тъй като това не е наше шоу.

„ Тези хора съумяват да спазят условията и да прокарат линията на българската музика, в това число по най-въздействащия метод. Знаете, че имаме победител в лицето на Петя Панева, която с български глас и с българска национална ария, от самото начало пя националните ни луксозни песни и завоюва “, разяснява Мария.

„ Това че е заложена и застъпена по този метод българската музика и това се гледа в целия свят, тъй като „ Гласът “ е международен формат, и всички очи са ориентирани натам, за мен е огромно достижение. На дребна територия да може да се чуе и нашата музика някъде по света “, сподели съобщи още тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР