кадри bTV: Валерия се преби в Ергенът“, злобарките се смеят

...
кадри bTV: Валерия се преби в Ергенът“, злобарките се смеят
Коментари Харесай

Нещастие се случи с Валерия в „Ергенът“, злобарките се смеят

кадри bTV: Валерия се преби в „ Ергенът “, злобарките се смеят на нещастието

Инцидент с една от фаворитките от сантименталното шоу „ Ергенът “ сподели bTV като анонс към новия епизод на предаването. На фрагментите се вижда, че Валерия, посочена първоначално за безспорната фаворитка на Евгени, се срутва онлайн освен в преносния, само че и в директния смисъл на думата.


Тя пада в градината на имението, откакто се подхлъзва или ѝ се чупи токчето.
Вижда се, че Валерия се просва безусловно по лице, само че дали има някакви съществени последици за нея не проличава от авансово излъчения клип. За сметка на това се вижда нещо друго, което за жалост е много грозно.


Виждайки рухването ѝ, най-малко три от девойките не отиват да ѝ оказват помощ, а злорадо се смеят на обстановката, която е минимум мъчителна за потърпевшата. Това ясно демонстрира каква е на процедура атмосферата в имението на „ Ергенът “.

Явно там маските към този момент са паднали изцяло и е станало явно, че макар приказките за другарство, конкуренцията е погълнало човещината на участничките.


Преди това в анонса се вижда следващата брутална кавга сред Валерия и Елена – другата съществена претендентка за сърцето на пианиста Евгени Генчев. Враждата сред тях от дълго време е ясна и ясно артикулирана. Те не стопират да се заяждат, като очевидно на този стадий са на фаза да си разменят скотски прилагателни и да се заплашват с хапане.


Въпреки старанието на риалити формата да се почисти от участнички, склонни към груба физическа и вербална експанзия, очевидно и видимо „ положителните “ девойки са се отдали на първичните си инстинкти да оцеляват и да победят без значение на каква цена. Явно с оредяване на редиците им и от време на време странния избор на Евгени коя хубавица да остави без роза, ги е изнервила до прекаленост. Конфронтацията сред други участнички, които ги няма на фрагментите с рухването, също е извадено като акцент в анонса за първия епизод на „ Ергенът “ след Великден.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР