кадри bTV, Фейсбук/Христо СтоичковНа рождения ден на най-голямата ни футболна

...
кадри bTV, Фейсбук/Христо СтоичковНа рождения ден на най-голямата ни футболна
Коментари Харесай

Цънцарова се сравни със Стоичков

кадри bTV, Фейсбук/Христо Стоичков

На рождения ден на най-голямата ни футболна легенда Христо Стоичков, водещата на „ Тази заран “ Мария Цънцарова откри нещо общо сред себе си и Камата. Както към този момент се знае, идолът на хиляди българи стана и артист, появявайки се в новата ария на Братя Аргирови и Тони Димитрова.



В утринния блок на bTV спортният публицист Пепи Бакърджиев обаче измъкна отнякъде видео, на което се вижда, че това не му е първия певчески опит.



На клипа се вижда по какъв начин Стоичков се качва скрито на сцената на концерт на любимеца си Мирослав Илич и изненадващо запява с него. От всички в студиото, Цънцарова остана най-впечатлена от фрагментите.

„ Възхищавам се, че го прави със пристрастеност. Чувствам се като него – и аз не мога да пея, а доста обичам! “, разяснява водещата.

„ Аз съм по този начин с танците, пилатеса, зумбата и йогата “, побърза да се обади синоптикът Боби Лазаров. Цънцарова пък незабавно добави, че ѝ в придвижванията е както в пеенето.



„ Боби е безспорна енциклопедия, непрекъснато идва да ме ограмотява “, сподели с топлота в гласа водещата. В момента двамата се забавлявали с цитати от остарели песни на „ Ъпсурт “, които съгласно синоптика били подобаващи за всеки ден и за всеки мотив.

Междувременно, около цялата национална любов, която получава около рождения си ден, Стоичков е обект и на някои много кисели забележки. Популярност в обществените мрежи набира мийм, в който се споделя, че за новото потомство футболната легенда е „ чичкото от Кауфланд “.



Към него, както и към доста други известни българи, валят и непрекъснати апели да спре присъединяване си в рекламите на платформи за залагания. Инициаторите на акцията са крайни съперници на хазарта, поради зависимостта към него и многото провалени животи около него.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР