кадри bTV, БНТ“Изумителен жълт екип, на нищо не прилича. С

...
кадри bTV, БНТ“Изумителен жълт екип, на нищо не прилича. С
Коментари Харесай

Цънцарова и Пепи Бакърджиев размазаха националите за „златните“ екипи

кадри bTV, Българска национална телевизия

“Изумителен жълт екип, на нищо не наподобява. С нищо не е обвързван с нашата история! ”, с тези думи спортният публицист Пепи Бакърджиев изригна за пръв път против новото управление на БФС. Как vihrogon.bg писа, репортерът на bTV дръгна огромно похвално слово за Гонзо и какъв брой го харесва, само че жълтите фланелки на нашите против Танзания очевидно са му пристигнали повече.



“Никой не изясни за какво играем с тези екипи. Нали нашите футболисти са “трикольорите ”, това им е прозвището ”, ядосано нареждаше Бакърджиев на “седянката ” в утринния блок.
`); break case width
“Барнали са се в златно ”, пошегува се по този мотив Мария Цънцарова.



Синоптичката Стаси Цалова пък даде изненадващо разумно пояснение за какво жълтият цвят е определен като опция.

“Нали са “лъвове ”, може по тази причина да са жълти ”, разяснява тя.

“Ами да им сложат гриви тогава ”, продължи да гълчи Петър Бакърджиев. Той акцентира, че дори емблемата на БФС, която по традиция е на фланелките на националите, липсва на “златните ” екипи. А това към този момент си е сериозна издънка.



Все отново стана ясно, че Пепи Бакърджиев не счита Гонзо отговорен за неуместния тип на българските национали. Той даже за следващ път се заяде с Мария Цънцарова за това, че е коментирала избора на новия началник на БФС като неочакван и недостоен.



“Не съм споделила “незаслужен ”, отбрани се водещата, която се видя с знамение, че не споделя всеобщата наслада на сътрудниците си от възхода на Гонзо.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР