Каднидатът за кмет на София Ваня Григорова посъветва хората на

...
Каднидатът за кмет на София Ваня Григорова посъветва хората на
Коментари Харесай

Ваня: На Позитано да пият чай против нерви

Каднидатът за кмет на София Ваня Григорова посъветва хората на Корнелия Нинова от Позитано 20 да пият чай срещу нерви и да спрат офанзивите против нея в жанр ППДБ.

Българска социалистическа партия се включва в армията, която ме атакува от страна на Политическа партия и Демократична България. Не мога да си го обясня, те би трябвало да кажат в каква подмолна сглобка са попаднали, сподели тази заран Григорова по Нова телевизия.

Искаме подозренията в изборните резултати да бъдат изчистени. Утре ще внесем тъжба по отношение на решението на Административен съд София, който отхвърли настояването, с което се оспорват резултатите, сподели още Григорова.

Тя разяснява изявленията на Атанас Зафиров от Българска социалистическа партия, в които твърди, че Григорова би трябвало да спре да повтаря по студията „ аз ”, тъй като това в огромна степен обиждала и неглижирала напъните на членовете и симпатизантите на Българска социалистическа партия.

Г-н Зафиров дано си прави сметката кой е бил моторът на цялата акция. Зафиров явно е решил да атакува претендента, който е ѝ на БСП-София. Нека си оправят партийните проблеми и да не ме замесват, сподели Григорова.

Тя добави, че Българска социалистическа партия на парламентарните избори в София има 36 000 гласа, а тя на първи тур 80 000 гласа, а на втори тур те са 170 000 гласа.

Григорова посочи, че обособени персони в партията избират да компрометират, а не да работят в полза на хората.

Не съм съперник на Корнелия Нинова. Призовавам хората, които са се напрегнали на Позитано, да пият чай и да се успокоят, сподели още Ваня Григорова.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР