Къде на шега, къде не от БСП препоръчаха ректорите на

...
Къде на шега, къде не от БСП препоръчаха ректорите на
Коментари Харесай

БСП: Университетите трябва да се заключват, защото ще влезе някое куче и ще завърши

Къде на смешка, къде не от Българска социалистическа партия предложиха ректорите на всички университети в страната да издадат заповед, съгласно която ВУЗ-овете би трябвало наложително да бъдат заключени през нощта. Причината е, че можело някое "куче да влезе и надлежно да приключи ".

"В страната към днешна дата има 52-53 висши учебни заведения. Тези висши учебни заведения оповестиха банкет тази година за към 70 хиляди студенти, в случай, че завършващите зрелостници са към 58-60 хиляди индивида. Очертава се недостиг от близо 10 хиляди души “, добави депутатът от Българска социалистическа партия. „ Вчера беше Хелоуин. Гледах едни дечица, които се движеха по улицата, щастливи, облечени в маскарадните си униформи. Не знам дали знаете, че Хелоуин е празник на мъртвите. Да не се трансформира Денят на националните будители в празник на прекратяването на българското обучение ", обявиха социалистите в декларация от трибуната на Народното събрание.

Според тях голяма част от завършващите зрелостници, които влизат в съответните висши учебни заведения получават "дипломи с фактури ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР