Кадър Слави Трифонов, ФБСлави Трифонов излезе с обръщение преди минути

...
Кадър Слави Трифонов, ФБСлави Трифонов излезе с обръщение преди минути
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Партиите на протеста ще извършат предателство, ако не подкрепят правителството ни

Кадър Слави Трифонов, ФБ

Слави Трифонов излезе с послание преди минути във Facebook:

" Подкрепата от по този начин наречените „ партии на митинга “ към държавното управление на „ ИТН “ е повече от разумна, тъй като:

Първо.

Тотално би трябвало да се изтрие и да се спре моделът ГЕРБ.

Да бъдат оценени всички неточности и обири и абсолютно да бъде въздадена правдивост. Тук има ли разминаване с партиите на митинга? Абсолютно не.

Второ.

Трябва да бъде осъществена правосъдна промяна и да бъдат отстранени профилираните съд и прокуратура. Тук има ли разминаване с партиите на митинга? Абсолютно не.

Трето.

Максимално бързо да бъде показан пред Европейската комисия проектът за възобновяване и развиване, тъй като българската стопанска система се нуждае от тези пари. И това е значимо и за страната, и за всички българи. Тук има ли разминаване с партиите на митинга? Абсолютно не.

Четвърто.

Преизчисляване на пенсиите, с цел да могат възрастните хора в България да живеят малко по-достойно, от метода по който живеят сега. Тук има ли разминаване с партиите на митинга? Абсолютно не.

Пето.

Най-после да има сериозна промяна в опазването на здравето и най-важното - страната да бъде готова за възможна нова здравна рецесия с Covid -19. Освен това закупуване на нужния брой медицински хеликоптери, тъй като това касае живота и здравето на всички наши сънародници. Тук има ли разминаване с партиите на митинга? Абсолютно не.

Шесто.

С партиите на митинга, в границите на диалозите, които „ ИТН “ води с тях, беше реализирано и единодушие по доста въпроси, касаещи земеделието, образованието и фискалната политика.

Така че, в случай че партиите на митинга не гласоподават държавното управление на „ ИТН “, повода няма да е противоречие по някой от изброените проблеми, а някаква друга. Не мога да зная и не искам да предсказвам каква. Но резултатът ще бъде прекъсване и закъснение на всички промени, обективно видяно, изменничество от страна на партиите на митинга, нови избори и наслада за ГЕРБ и партиите на статуквото, както и неспособност от страна на партиите на митинга да обяснят на българския гласоподавател за какво му предизвикват всичко това.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР