Кадър Скай спорт боксингДжошуа направи страшна закана по адрес на

...
Кадър Скай спорт боксингДжошуа направи страшна закана по адрес на
Коментари Харесай

Джошуа със смразяваща закана: Пулев се мисли за воин, но аз ще му отнема душата

Кадър Скай спорт боксинг

Джошуа направи страшна закана по адрес на Кубрат Пулев. Той се закани да му отнеме душата.

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа определи самия себе си като " умопобъркан ", защото няма никакъв проблем да спи " като бебе " преди такава значима борба, каквато ще има довечера срещу Кубрат Пулев. След това британецът продължи в този подтекст, заявявайки, че лишава душите на своите противници, които излизат на кръга против него, сподели Sportal.bg.

" Готов съм за борба от 12 рунда. Ако някой удар обаче попадне в задачата и аргументи доста вреди, ще се опитам да го извадя от строя по-рано. Веднъж палач, вечно палач. Спя добре. Някои хора не могат да спят в нощта преди багра, тъй като се настройват за борбата, само че аз би трябвало да съм голям психопат, тъй като дремя като бебе. Не се тормозя.

Проучих го добре. Той се счита за боец, само че в този момент ще се изправи против същински подобен. Когато хората излязат на кръга против мен, те са уверени, само че по-късно аз им лишавам душите ", съобщи самоувереният Джошуа.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР