Кадър Нова твПрез последните дни купища водорасли изхвърля морето край

...
Кадър Нова твПрез последните дни купища водорасли изхвърля морето край
Коментари Харесай

Планини от водорасли на плажа в Сарафово

Кадър Нова тв

През последните дни купища водорасли изхвърля морето край Бургас. Оказва се обаче, че концесионерите събират изхвърлените от морето водорасли с трактор от платените плажове и ги изсипват на големи купчини на безплатния плаж в Сарафово, споделя Нова тв.

Това е всяка година, не е за първи път. Може би мястото е такова, че морето тъкмо тук изхвърля доста водорасли.  Те би трябвало да се чистят, а не да се струпват на купчини, тъй като стартират да гният и да миришат, разясняват очевидци на стналото.

Концесионер на плажа обаче изясни, че годишно се прави едно и също - водораслите се събират, избутват се в края на плажа и по-късно се изхвърлят в морето.

Всяка вечер влизаме на плажа с багери, чистим и ги връщаме в морето, уточни още той. Концесионерът признава, че не един път е чувал от  летовници неодобрение, че има ужасно доста водорасли и по плажа, и във водата.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР