Кадър: Нова ТвИван Кирилов, зам.-председател на федерация на транспортните работниците

...
Кадър: Нова ТвИван Кирилов, зам.-председател на федерация на транспортните работниците
Коментари Харесай

Обвиниха политическа партия, подкрепила Мая Манолова за кмет на София, за откритото гориво в шкафчето на шофьор на автобус

Кадър: Нова Тв

Иван Кирилов, зам.-председател на федерация на транспортните служащите „ Подкрепа ” упрекна политическата партия, която поддържа Мая Манолова за кмет на София, за откритото гориво в шкафче на водач на „ Градски Транспорт ” в столицата.

Както е известно, в шкафчето на Йордан Младенов, ръководител на най-голямата синдикална секция на траспортните служащи е беше намерено 1,5 литра дизелово гориво. Според Младенов това не е кражба, а режисура, в резултат на митингите на водачите в „ Градски превоз ” за по-добри условия за труд и по-високо възнаграждение.

Ето какво съобщи по този мотив Иван Кирилов в „ Здравей, България ” по Нова Тв:

„ Не споделяме, че е режисура. Заставаме зад Йордан, без да имаме подозрения. Не може да кажем кой би поставил това шише в неговото шкафче, само че се обръщаме към господин Монов, да се направи следствие и инспекция, с цел да се откри какви са обстоятелствата и доказателствата, и дали дизеловото гориво е от същия рейс.

За мен това е политическа провокация. След създалото се напрежение към жълтите жилетки в „ Градски превоз ”, някоя от политическите организации е имала интерес това да се случи, въпреки всичко се намираме пред избори. Нямаме обстоятелства, това са догатки. Имаме подозрения за присъединяване в тази ситуация на политически организации, които поддържаха през вчерашния ден омбудсмана за предстоящ кмет на София. Не мога да назова политически цвят. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР