Кадър Надежда ГаневаИнтересна снимка в социалната мрежа Фейсбук публикува журналистката

...
Кадър Надежда ГаневаИнтересна снимка в социалната мрежа Фейсбук публикува журналистката
Коментари Харесай

Депутат на Слави си разглежда обяви за Мерцедеси в парламента

Кадър Надежда Ганева

Интересна фотография в обществената мрежа Facebook разгласява журналистката Надежда Ганева. На нея се виждаси по какъв начин наш народен представител си избира кола по време на парламентарно съвещание, съобщи Пловдив24.

" Няма по-голям Ганя миг от този - народен представител гледа S-класа в Народното събрание ", написа дамата в профила си по-рано през днешния ден.



Естествено, множеството коментиращи са меко казано разочаровани от държанието на националния фаворит. Част от коментиращите настояват, че индивидът на фотоса е Светослав Георгиев от " ИТН ".

Официална информация за Георгиев от уеб страницата на Народното събрание:

Дата на раждане: 8/06/1983, Пазарджик, България

Професия: преподавател; консултант

Езици: английски; японски; нидерландски

Избран(а) с политическа мощ: ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД, 24.08 %

Участие в предходно Народно събрание: 45 Народно събрание.



Първоначално уеб сайтове близки до ГЕРБ пуснаха информация, че това е Свилен Андреев от Демократична България, само че се оказа, че депутатът е от Има Такъв Народ.

Ето какво написа Свилен Андреев.

Казват, че разбираш дали си от верния тим, едвам когато попаднеш в ПИК! Аз, че съм от верния, го знам от дълго време, само че пристигна и моят ред!

За всеки, който ме е виждал наживо е ясно, че индивидът разглеждащ мерцедеси в пленарна зала няма нищо общо с мен. Излишно е да разясня, че не се обличам по този метод, че заставам постоянно на четвъртия ред и че не нося преносим компютър в залата. Пак споделям, ненужно е, тъй като кафявите медии целят тъкмо това. А точно, да ни вкарат в пояснителен режим. За всеки, който си прави труда да следи парламентарния живот е ясно, кой е сътрудника. Интересното в тази ситуация е, че той е от Има Такъв Народ, само че за ПИК по- забавните сме ние!

Пожелавам ви един страховит неделен ден. Моят към този момент е!



 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР