Кадър на Иван Костов поема червената телевизия, съобщава Поглед.инфо. Това

...
Кадър на Иван Костов поема червената телевизия, съобщава Поглед.инфо. Това
Коментари Харесай

Кадър на Иван Костов поема червената телевизия БСТВ

Кадър на Иван Костов поема алената телевизия, оповестява Поглед.инфо. Това стана ясно, откакто един от основните чиновници на БСТВ разгласява във Facebook известие, че е уволнен с неразбираеми претекстове.

Според написаното от Мирослав Павлов, БСТВ се трансформира в " НОРА-тв ", което накара доста фенове на малкия екран да споделят своето отвращение. Оказва се, че с протекцията на правилния паж на Корнелия Нинова - Вяра Емилова, която от декември ръководи малкия екран против 1500лв заплата, Нора Стоичкова пораства в медията. От водещ на икономическо предаване, тя поема в ръце цялата активност на БСТВ. Това не е изненадващо, поради синьото минало на Стоичкова и роднинските ѝ връзка с Вяра Емилова.

Интересна е кариерата на Стоичкова в медиите. Тя е от тези хора, които журналистическата колегия ги е поставила в една специфична рубрика, дружно с Николай Бареков и още една известна тв журналистка.

Стоичкова беше прессекретар на ген. Васил Василев в Министерство на вътрешните работи, който пък беше уволнен от министъра на вътрешните работи тогава Любомир Начев.

След няколко години работа с Василев, Нора Стоичкова прелетя и стана прессекретар на Левон Хампарцумян, който ръководеше Агенция за приватизация по времето на Иван Костов. Хампарцумян стана прочут с едни от най-скандалните приватизационни покупко-продажби, като негова е крилатата фраза за " МикиМаус парите ", както наричаше обезщетителните принадлежности.

Нора Стоичкова е от хората, които мъчно се задържат на работа поради противоречивата ѝ подготвеност и интригите, които постоянно основава към себе си. Затова Стоичкова не се „ котира “ в национални малките екрани, а най-високото равнище след ТВ Алфа е БСТВ, тъй като от години е известна в журналистическата и ПР гилдии, като не необикновен „ сполучлив “ кадър. Неслучайно самият Хампарцумян не я взе в ръководената от него банка.

Стоичкова не съумя и с политическата си кариера, макар че беше включена в листата на БДЦ на Николай Бареков.

На процедура се оказва, че видния приватизатор Нинова е на път да приватизира и самата БСТВ, като изгони публицистите, които е решила, че не работят в нейна персонална полза. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР