Кадър ФБ Интересен пост публикува журналистът Григор Лилов. Ето какво пише той: Путин

...
Кадър ФБ
Интересен пост публикува журналистът Григор Лилов.
Ето какво пише той:
Путин
Коментари Харесай

В момента се случва нещо огромно, за което не говорят! Путин вдига втория си президентски самолет

Кадър ФБ Интересен пост разгласява журналистът Григор Лилов. Ето какво написа той: " Путин подвигна за полет аварийния си втори президентски аероплан. Спешни договаряния с Белия дом?! Кои вероятно са на борда?
.
С съветски аероплан, получил специфичен пропуск през европейското и американско въздушно пространство, от Вашингтон ще бъдат прибрани изгонените дипломати на Москва.
Самолетът от дълго време е във въздуха и лети към Америка. В момента е над Атлантика и се снижава за кацане във Вашингтон.
Съобщението обаче е противоречиво.
Понеже става дума за RA-96019.
Това е авиолайнер Ил-96-300 от специфичната ескадрила „ Россия ” на президента на Русия Владимир Путин. Това е вторият му аероплан – аварийния на първия!
Странно, само че не е изхвърчал от Москва, а от Санкт Петербург. Ако искаш да криеш нещо и най-много кой се качва на борда му, това е по-добрия вид.
*** За няколко бройки незначителни дипломати Кремъл няма да вдигне във въздуха президентския авариен аероплан.
*** И няма изненадващо да се лети от Санкт Петербург вместо а непосредствено от Москва
.
Тогава кой лети по специфичния полет с нараснало внимание и сигурност RSD88/RSD088? При всички случаи нивото е доста високо.
Моята информация не сочи външният министър Лавров. Не се поверявам на мълвата във висши интернационалните политически кръгове за него. Лавров от клана на акробатите в Кремъл от дълго време мина в клана на „ сибирските мечки ”. Макар и външен министър, той едва ли е индивида за секрети договаряния. Той е подобаващият представител на грубата мощ, само че не и факира на същинската дипломация.
Според непроверена информация, която смятам за фалшив, на борда е министър председателят на Русия Михаил Мишустин.
По достоверна смятам моята.
Редица обстоятелства приказват с изключение на за началника на персоналния кабинет на Путин за още няколко лица. Вторият е ястребът Николай Патрушев, секретар на Съвета за сигурност. Макар и от клана " сибирски мечки ", той е извънредно приближен човек на Путин. Има и трети – доста изтъкнат съветски нефтен олигарх. И може би евентуално на борда е и шефът на външното разузнаване Сергей Наришкин.
.
ЗНАЧЕНИЕТО НА ДЕТАЙЛИТЕ
.
Не инцидентно на фамозния видеозапис от съвещанието на съветския Съвет за сигурност Наришкин беше показан като обезпокоен и колеблив за войната. Както показах тогава, това сякаш непосредствено лъчение в ефир беше обмислен до последния кадър запис-монтаж и с ред послания в него: кой и по какъв начин да се покаже.
Малцина схванаха, че Съвещанието беше аварийният излаз, който си остави жителят на Кремъл, в случай че войната не потръгне както би трябвало. Вкл. и посредством отсъстващите в записа лица, едното от които смятам за бъдеща доста висока фигура в изпълнителната власт, а най-много готвен за най-висока фигура в законодателната власт.
.
Не сред прочее подписаното оня ден съглашение за прекъсване на огъня и зелени коридори през вчерашния ден не се извърши, само че точно през днешния ден, в деня на този полет стартира да се извършва отчасти.
И не сред прочее, на следващия ден договарянията сред Русия и Украйна са отсрочени. Пренасрочени са за 7 март с начало някъде в късния следобяд.
.
Ако тази информация, на практика невъзможна за регулиране, се удостовери, смисъла й е едно: Украйна на практика отстоя независимостта си! Такъв полет и секретни срещи са самопризнание за уязвимост, а не за мощ.
.
Ако се реализира помирение, може да чакаме трагични промени в Кремъл. Включително и трагикомедия несполучлив опит за прелом.
___________
И у нас някои политически " звезди " ще изгорят вечно.

ДОПЪЛНЕНИЕ: изгонените дипломати са от представителството на Русия в Организация на обединените нации. Организация на обединените нации е в Ню-Йорк, а не е във Вашингтон.
.
Съгласно декрет на президента на Руската федерация, " Специален летателен отряд " Русия " дава персонално обслужване на
* президента на Руската федерация;
*новоизбраният, само че не встъпил в служба (преди встъпването в длъжност) президент на Руската федерация
* ръководител на държавното управление на Руската федерация;
* ръководител на Съвета на федерацията на Федералното заседание на Руската федерация;
* ръководител на Държавната дума на Федералното заседание на Руската федерация;
* ръководител на Върховния съд на Руската федерация;
* ръководител на Конституционния съд на Руската федерация;
главния прокурор на Руската федерация;
* ръководител на Следствения комитет на Руската федерация;
ръководител на администрацията на президента на Руската федерация;
* министър на външните работи на Руската федерация.
Досега самолетите от тази група са предоставяни по изключение на патриарх Кирил за две негови пътувания в Китай и Латинска Америка и веднъж в края на 2016 година – отново по изключение, за прибиране от Съединени американски щати на група съветски дипломати. Прибра ги … министър на външните работи Лавров, чието пътешестване не беше оповестено изобщо, камо ли пък срещата му там.
.
Днес министър председателят на Израел Нафтали Бенет е на загадка задача в Москва ", оповестиха в израелски медии. Срещата е траяла близо три часа, оповестява " Аарец ". Белият дом е бил авансово известен за нея. В делегацията на Бенет са роденият в Украйна министър Зеев Елкин, както и съветникът по националната сигурност Еял Хулата
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР