Кадър: ЕврокомОстри думи срещу кандидадът за президент Лозан Панов каза

...
Кадър: ЕврокомОстри думи срещу кандидадът за президент Лозан Панов каза
Коментари Харесай

Иво Христов: Панов е тотално неадекватен. Преди 1944 година сме били една мизерна икономика, после сме направили скок

Кадър: Евроком

Остри думи против кандидадът за президент Лозан Панов сподели някогашният народен представител от Българска социалистическа партия проф. Иво Христов, който гостува в предаването на " Евроком " ``Не се страхувай``. Христов разгласи, че арбитър Панов е част от ``другия клан``, който не цели действителна правосъдна промяна, а да размени Гешев със собствен човек. 

" Става въпрос за два олигархични клана, които са си дали борба на правосъдната власт. Всико е за главата на нещастния Гешев. Проблемът е, че като желаят да махнат Гешев и да сложат техен човек ", сподели още Христов. 

" В момента се популяризират неистини, че през 1939 година сме били доста добре. Тогава отново сме били на опашката. Това е било една мизерна стопанска система. България се модернизира по времето на социализма и направи един скок, който оплаквачите на това време още не могат да простят. В момента сме в доста връзки една примитивна страна от третия свят. При неприятния социализъм бяхме покрай 9 млн., а в този момент несъмнено ще излезем 6 млн. след преброяването ", разяснява Христов.

" Отказах се от депутатството, с цел да запазя себе си. Излязох от Народното събрание, само че не и от политиката. Може би в този момент ще навляза в нея ", съобщи професорът. 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди  0  0(преди 50 секунди) Рейтинг: 2603 | Одобрение: 153 Близо 9 млн., но при затворени граници с пропускателен режим даже в предграничната зона, телени огради и пукотевица на месо! Това за живота в "рая " на социализЪма, който и съгласно диктатора се  оказа "недоносче "! Напиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР