Кадър БТВЗаради кризата дори звездите от щоубизнеса търсят начин да

...
Кадър БТВЗаради кризата дори звездите от щоубизнеса търсят начин да
Коментари Харесай

Албена Михова три месеца прекара в троянския Балкан. Живее с 10 лева на седмица

Кадър БТВ

Заради рецесията даже звездите от щоубизнеса търсят метод да спестят пари от сметки.

Албена Михова три месеца е прекарала в къщата си в троянския Балкан.

Актрисата от Сатирата избрала селската идилия освен, с цел да бъде оптимално покрай природата, а и поради дребните сметки, които трябвало да заплаща през този недодялан интервал. Самата тя показа в „ Събуди се “, че отвън София по цяла седмица карала с 10 лв., което било добре пристигнало за изтънелия й около коронакризата бюджет, спасяван от цялостен неуспех само от заплатата й. „ Това е цялостната истина за моето престояване на село “, откровена е тя.

Албена не пропусна да напомни, че хората от Балкана са доста по-отзивчиви и в никакъв случай няма да оставят съседа си гладен, съобщи Стандарт.          

Михова – като много свои сътрудници – е на ръба на оцеляването, само че все пак въпреки всичко е надалеч от концепцията да сменя специалността. Мечтае за мощно трагични функции и се старае героините й в Сатирата да предизвикат „ интелигентен смях “ измежду феновете. „ Хуморът се позагуби, тъй като драмата ни е допълнително.  Но той би трябвало да бъде доста тъничък, с доста усет. За жал обаче единствено просташкият комизъм радостни народа. Клише  е режисьорите да ме виждат най-често като комедиина актриса, огромна неточност. “, безапелационна е Албена.   

Ако съжалява за нещо, то е поради някои от любовните си връзки и най-много за тази, при която толкоз изгубила мозъка си, че поканила гаджето под покрива си.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР