Кадър бТВБългарски лекар, който работи в Германия, обясни какво се

...
Кадър бТВБългарски лекар, който работи в Германия, обясни какво се
Коментари Харесай

Български лекар в Германия: Тук мерките не дават желаните резултати

Кадър бТВ

Български доктор, който работи в Германия, изясни какво се случва с разпространяването на ковид там. Той разкри и нещо притеснително за немския народ.

В България наклонността със задържане разпространяването на коронавируса се оформя като че ли районна. Подобна наклонност има и на Балканите. Подозирам, че това може да има и връзка с времето. При нас динамичността е надалеч по-драматична. Средата на зимата обаче е рано за предварителна наслада. Това съобщи пред btv доктор Борис Таблов, анестезиолог-реаниматор в Германия.

" Още от 8 до 10 тежки седмици предстоят на Германия поради ковид. Това е декларирала канцлерът Ангела Меркел на закрито съвещание. Въпреки строгите ограничения циркулацията на вируса не се е лимитирала. Няма внезапен скок в случаите, само че са към 20 хиляди дневно ", съобщи експертът. 

Според него резултат е оказало разхлабването към Коледа. Той разясни, че няма хора, които да не са получили болнично лекуване в страната, само че при пренасяне на някои пациенти от едно лечебно заведение в друго нещата се случвали с часове.

" Германия разполага с най-големия брой интензивни кревати в Европа, няма към този момент пациенти, които да не са получили болнична помощ поради липса на кревати ", изясни лекарят.

" За 18 години не си припомням аналогична обстановка. Факт е, че ограниченията не дават мечтаните резултати ", акцентира доктор Таблов.

В Германия регистрират и повишение на броя инфектирани след празниците. Там мощно се предлага контактите да се лимитират до най-близките хора. Специалистите обаче са наясно, че мъчно може да се управлява предаването на COVID-19 сред членовете на фамилията, написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР