кадър бТВПремахването на палатковия лагер на Ситняково“ е действие от

...
кадър бТВПремахването на палатковия лагер на Ситняково“ е действие от
Коментари Харесай

Минеков: Премахването на блокадата на „Ситняково“ ще предизвика истински сериозен бунт

кадър бТВ

„ Премахването на палатковия лагер на „ Ситняково “ е деяние от обезсърчение на държавното управление. В това обезсърчение те настройват хората още повече. С всяко едно деяние те провокират същински сериозен бунт “. Това заяви проф. Велислав Минеков, който е един от уредниците на акциите на гражданско недоволство, в „ Тази заран “ по бТВ.

„ Бунтът ще се приготви по-сериозно. Това освен ще се повтори, това ще се развъди “, съобщи Минеков, представен от dunavmost.com. Пред bTV той описа, че полицията е пристигнала на бул. „ Ситняково “ към 4:30 и е била толкоз многочислена, че улицата е „ почерняла “.

Служителите на реда са „ хвърлили “ палатките на един камион и част от остатъците на лагера в този момент се намират на „ Орлов мост “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР