Кадър БТВПо начина, по който се държи човечеството в тази

...
Кадър БТВПо начина, по който се държи човечеството в тази
Коментари Харесай

Иван Кръстев: Правителствата обещават на хората нещо, което и Господ не им е обещавал - че ще бъдем безсмъртни

Кадър БТВ

„ По метода, по който се държи човечеството в тази пандемия, по метода, по който се държат държавните управления на всички места по света, имам възприятието, че те им дават обещание нещо, което и бог не им е обещавал – че ще бъдем безсмъртни. Всяка гибел се преглежда като закононарушение или лекарска неточност “, добави политологът Иван Кръстев.

Пандемията сподели, че сме спрели да одобряваме гибелта като нещо естествено, счита той

" След 20 години ще приказваме за живота си преди и след пандемията. Вече ни е доста мъчно да разберем по кое време сме свободни и по кое време не сме. Въпросът е дали ще можем да се върнем към естественото, " разяснява политологът

С коронакризата „ държавните управления получиха принадлежности за обществен надзор, а хората се оказаха доста по-съгласни да се подчиняват, с цел да спасят своя живот спрямо различен ограничавания, налагани преди, да вземем за пример - в името на битката с тероризма. Въпросът е дали ще можем да се върнем към естественото. “ Това съобщи политологът Иван Кръстев в предаването „ Тази неделя “ по бТВ.

По неговите думи ръководещите са като боец, който до момента е имал лък, само че внезапно е получил автомат и към този момент е мъчно да се откаже от него.

„ След 20 години ще приказваме за живота си преди и след пандемията. Вече ни е доста мъчно да разберем по кое време сме свободни и по кое време не сме, какво дължиш на другите хора и какво - не. Това чувство за огромно комплициране не просто в света, а в нас е едното (последствие). А другото, което ми направи мощно усещане през тази година е, че ние сме спрели да одобряваме гибелта както естествена “, сподели Кръстев.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР