Кадър: БТВЕдиница за журналистическа манипулация и слагачество- 1 Цънцър! В

...
Кадър: БТВЕдиница за журналистическа манипулация и слагачество- 1 Цънцър! В
Коментари Харесай

Лекар за интервюто на Мангъров в 120 минути: Единица за журналистическа манипулация и слагачество - 1 Цънцър

Кадър: БТВ

" Единица за журналистическа операция и слагачество- 1 Цънцър! В чест на М. Цънцарова от бТВ в предаването 120 мин през днешния ден ". Така стартира коментар във фейсбук на лекарят Георги Тодоров, който приказва за изявлението на Атанас Мангъров по бТВ в неделя. Той разгласява и линк към видео от предаването.

Ето и целият коментар на Тодоров в обществената мрежа:

" Единица за журналистическа операция и слагачество- 1 Цънцър! В чест на М. Цънцарова от бТВ в предаването 120 мин през днешния ден. Всичко компилирано за изявленията на доцент Мангъров, а на една от картинките бях и аз, бе гарнирано с манипулативен извод, от публицист. После, провокацията продължи, като Цънцарова притисна доцент Мангъров да признае,че нарушава етичния кодекс като рапортува пациентите си, което опонира на Кодекса по професинална нравственос и на евро наставления и така нататък Той не го направи и не се поддаде на гестаповския метод. Аз персонално повеждам дело да не предавам резултатите на пациентите си, към този момент извоювано. Така, че всеки пристигнал изледван от мен е в екраниран от РЗИ, какъвто и да му е резултата, продължението решаваме дружно лекар-пациент!
Журналистическата проституция, изключително практикувана от национална медия в лицето на уплашения до гибел Светослав И...в и Цънцарова са резултата от страха насаждан върху всички ни и страха да не останем без пари, тези са взели доста. А на доц Мангъров... реверанс за стоицизма, професионализма и мъжеството.
Последно: Защо при започване на зараза се тества доста, а в края не следва да се тества никой различен с изключение на симтомните с особени симтоми? Защото с типични е ясно, от какво са заболели към този момент, и тест не би трябвало, а първоначално би трябвало с цел да се натрупа информация! Прост заразен декурзус морби!
Насладете се на операциите на незнанието и нахалството! "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР