кадър: Бойко Борисов фейсбукТази вечер премиерът излъчи поредно видео от

...
кадър: Бойко Борисов фейсбукТази вечер премиерът излъчи поредно видео от
Коментари Харесай

Борисов: Да спрем да говорим има ли, или няма. Мрат хора, болниците са задръстени

кадър: Бойко Борисов фейсбук

Тази вечер министър председателят излъчи следващо видео от вкъщи си, където прекарва карантината. Той набеляза няколко тематики за поста си във фейсбук, като несъмнено акцент беше върху ограниченията свързани с ковид.

" Категорично съм срещу цялостното затваряне или каквото и да е било, обвързвано с ограничаване на хората ", съобщи Борисов, който се включи онлайн в своя профил в обществената мрежа Facebook. Във видеото той заяви и друга значима вест, че ще бъде прегледан въпросът - налог добавена стойност да бъде намелен на 9% и за доставката на храна за у дома.

" Разпоредил съм на моите депутати на следващия ден да прегледат опцията за понижаване на ДДС-то на заведенията за хранене, които разнасят храни по къщите, също да стане 9%, както е в самите заведения за хранене ", още заяви Борисов.



" Да спрем да приказваме има ли, или няма. Мрат хора, лечебните заведения са задръстени. Дайте да се пазим. Има потвърдени неща, маска, отдалеченост, стерилизация, по-малко празненства, по-малко скупчване на хора. Да минем по-лесно. Вижте света - най-рано април ще пристигна имунизацията и ще даде резултати ", безапелационен бе Борисов и съобщи, че няма по какъв начин за 2 или 3 седмици тази обстановка да отшуми.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР