Кадър: БНТЗаради изборните резултати в момента имаме повече въпроси отколкото

...
Кадър: БНТЗаради изборните резултати в момента имаме повече въпроси отколкото
Коментари Харесай

Политолог: Има умишлено дестабилизиране на държавата чрез дестабилизиране на партийната ѝ система

Кадър: Българска национална телевизия

" Заради изборните резултати сега имаме повече въпроси в сравнение с отговори, вкара се още повече напрежение в политическата система, вместо утешение. Това е въз основата на субектите, въз основата на един развой, който стартира предишното лято, на съзнателно дестабилизиране на страната посредством дестабилизиране на партийната ѝ система ". Това сподели в студио на " Денят стартира " политологът Калоян Методиев.

В отговор на въпрос какво цели Има Такъв Народ с бързите си и ексцентрични ходове той допусна:

" Държи да се наложи, да се трансформира в център на политиката в България, да срути системата - те самите споделят, че са антисистемни, и вероятно да отидем на избори, където те вероятно да осъществят още по-голям резултат. Тоест от началото до дъно в тяхното държание имаме деструкция за акумулиране на повече гласове за себе си. "

Според него в посланията и дейностите на Има Такъв Народ има разминаване.

" Не е инцидентно, че това е план умислен още преди първите избори през април - да осъществяване така наречен референдум през вота на суверена. Това става единствено посредством болшинство в Народното събрание. Е, няма да го получат - и първия, и втория не го получиха. Очевидно се върви към мятане на неуместни оферти, посредством които да не се направи държавно управление - да се отхвърлят, да влязат в ролята на жертви и да отидем на трети избори ", разяснява политологът.

По думите му тезата за избори " две в едно " - предварителни парламентарни и президентски, се стартира все по-усилено. Той означи, че още преди изборите на 4 април президентът е взел страна в изборния развой с апела си за поддръжка на " новите ".

" Така че не изключвам разновидности за сходни сделки и продължение на живота на този длъжностен кабинет, тъй като той се държа като всичко друго, само че не и като длъжностен кабинет ", безапелационен беше Методиев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР