Кадър: БНТБСП и президентът са основната опозиция. Това заяви в

...
Кадър: БНТБСП и президентът са основната опозиция. Това заяви в
Коментари Харесай

Крум Зарков: БСП и президентът са основната опозиция

Кадър: Българска национална телевизия

" Българска социалистическа партия и президентът са главната съпротива ". Това съобщи в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков.

„ Президентът се декларира като ясна опция. Това е разумно, имайки поради публичната поддръжка, която той има. Българска социалистическа партия се разпознава във всичко, което сподели президентът “, сподели той.

Относно нареждането на парламентарните листи Зарков съобщи: „ Не е загадка, че в Пловдив имахме мощни проблеми и в този момент Корнелия Нинова се кандидатира там, с цел да поеме отговорност. Няма социалист, който да не застане в този основен миг зад партията. “

За вероятно съставяне на кабинет той сподели: „ Няма да бъде елементарно. Има нови играчи. Реалистичните сюжети са два: коалиция към ГЕРБ или към Българска социалистическа партия. “. Цялата концепция за фигура над основния прокурор за мен е бутафорна, приключи Зарков.

Обект на разногласието не беше, че вноската на България в Европейски Съюз ще се усили. България ще продължава да получава доста повече в сравнение с дава. Това, за което ние реагирахме беше, че искахме повече информация от държавното управление. съобщи депутатът от Българска социалистическа партия.

Той сподели, че България е пълновръстен член на Европейски Съюз: „ Можем да създадем доста повече за Европейски Съюз и за нас. Ние желаеме да проведем спор за държанието на България в Европейски Съюз. Към Европейски Съюз отиват част от Данък добавена стойност, част от митата. Ние не сме трета страна, която получава помощи. “

Зарков изрази опасения за смяна в държавния бюджет, тъй като съгласно него по този начин се прокарват „ куп неща, които нямат нищо общо “. Депутатът осведоми, че от Българска социалистическа партия са упорствали за разработване на насоки по какъв начин другите сектори ще минат през рецесията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР