Кадър Б.БорисовМакар и мнозина от обкръжението на Борисов да повтарят,

...
Кадър Б.БорисовМакар и мнозина от обкръжението на Борисов да повтарят,
Коментари Харесай

Фрог: Тих преврат сваля Борисов от върха в ГЕРБ

Кадър Б.Борисов

Макар и мнозина от обкръжението на Борисов да повтарят, че той е единственият изначален лидер и различен е неосъществим, все по-очевидно е, че без Борисов, като че ли ГЕРБ ще придобие " по-търговски тип " и даже може да излезе от изолацията, в която попадна в последните години.

Не е изключено даже самичък Борисов да се отдръпна, с цел да форсира процесите.

Според " Фрог нюз " в ход е " спокоен прелом ".

Ето какво написа изданието:

Трима се борят за шефския стол в ГЕРБ

Важни фигури в ГЕРБ са на път да извършат тих преврат в партията и да отстранят лидера Бойко Борисов. Това би трябвало да стане по грациозен метод с обяснението, че той самичък се отдръпва и ще извършва почетни функционалности. Това разкриха членове парламентарната група на ГЕРБ, представени от FROG NEWS.

Доскоро никой не смеел да приказва намерено за сходно нещо, само че откакто сикаджията декларирал пред някои от тях, че счита да се кандидатира за президент, назряла концепцията за неговата изолираност.

Още повече, че неговият мандат като ръководител изтича в края на годината. Те били безапелационни, че някогашният министър председател е захласнат от настоящия държавен глава Румен Радев и омразата му към него към този момент е в стадия злоба. Затова и държанието му станало деструктивно, а изявленията му излъчват настъпателност, разясниха още източниците ни от партията. Според тях Борисов би трябвало да си тръгне, до момента в който неуспехът му не е станал злополука. Сценарият щял да наподобява на десетоноемврийското събаряне на Тодор Живков с благодарствени думи от негови фрагменти.

Освен това все повече гербаджии считат, че Радев има действителни шансове да завоюва конкуренцията за „ Дондуков “ 2, което за него ще е втори мандат, само че за Борисов ще е голям пестник, а ГЕРБ ще изпадне в ням коловоз.

Вече се оформя и болшинство, което поддържа концепцията Томислав Дончев да заеме лидерската позиция. Смята се, че той най-добре би се справил в новата обстановка с укрепването на структурите в страната, които са много разколебани след зашеметяващите данни за корупция по време на Борисовото ръководство. Много от хората не желаят да бъдат свързвани с грабежа на десетки милиарди, тъй като нито са взели участие и даже не са знаели какво става.

Другият съперник за стола на Борисов – Даниел Митов, нямал шансове в конкуренция с Дончев. Той не се употребил с доверието на гербаджии още от привличането му в партията и спускането му за народен представител, а след това и като претендент за министър-председател.

Амбиции към поста имала и Десислава Атанасова, която считала, че тя е мотора на парламентарната група и нейни били тактиката и тактиката на държание на депутатите.

Верни на Борисов висши фрагменти обаче твърдо стояли зад това той да води партията и отсега нататък. Между тях се откроявали Ангелина Ангелкова, която представлявала ползите на известна формация, Цвета Караянчева, която изпадна от Народното събрание и се надява на Борисов да я върне в играта, Деница Сачева, проф. Костадин Ангелов и още неколцина.

Преобладавали от ден на ден новаторски настроените, които виждали, че с Борисов партията няма бъдеще. Очаква се в околните седмици да се задействат процеси на смяна и възобновяване на втората по брой депутати в Народно събрание политическа мощ. "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР