Качеството няма паспорт, държава и дата на раждане. Затова за

...
Качеството няма паспорт, държава и дата на раждане. Затова за
Коментари Харесай

Балтазар: Резултатите винаги са важни, дори и в контролите

" Качеството няма паспорт, страна и дата на раждане. Затова за мен нямат значение годините и националността на играчите. Искам единствено качества в играта ", отсече за треньорът на Ботев )Пловдив) - Бруно Балтазар.

Той приказва пред клубната кореспондентка Христина Драганова и даде оценката си за мача със Спартак (Москва), както и за подготовката в Дубай като цяло.
 Самуел Супрайен: Футболът в Италия е физически, във Франция - тактически, българският е микс от всичко
Самуел Супрайен: Футболът в Италия е физически, във Франция - тактически, българският е микс от всичко

За мен има доста млади и положителни момчета, които би трябвало да се развиват и да стават все по-добри, споделя той

" Трябват ни резултати, с цел да излезем бързо от обстановката, в която сме попаднали. Затова ще предпочитам тези играчи, които съгласно мен са в най-хубавата форма и ми дават най-голяма сигурност, че можем да бием ", продължи португалецът.

" Резултатите постоянно са значими, даже и в контролите. Носят положителни усеща в играчите. Аз съм удовлетворен от раздаването на моите футболисти, както и организацията в играта ни. В отбраната като блок, като тим, сме покрай нещата, които желая да виждам.
 Турският първенец с мераци за Антоан Бароан
Турският първенец с мераци за Антоан Бароан

Трабзонспор се е насочил към по-евтини разновидности и играчът на " канарчетата " е измежду вариантите

В нахлуване имахме своите шансове, само че ги пропиляхме. Допуснахме лек гол. Поне по този начин мисля, бих желал да виждам обстановката отново. Но чувстовото ми е, че много елементарно ни вкараха. Като цяло обаче съм много удовлетворен от представянето на футболистите. Хубавото е, че нямаше огромна разлика в представянето ни, откакто направих промените.

Всеки желае да се потвърди, да впечатли. Това е фантазията за всеки треньор. Истината е, че пропущаме доста голове. И то чисти, само че най-важното за този миг е, че сътворяваме обстановки ", разяснява Балтазар.

" Казах, че желая да имам атакуващ тим, който да господства. Това обаче не съумя да се случи против мощен отбор като Спартак (Москва). Затова би трябвало да се учим по какъв начин да се оправяме в такива обстановки. Последното решение, пас, допиране на топката - не са това, което би трябвало да бъдат.

Ще би трябвало да подобрим тези неща за старта на шампионата. Все още сме тежки, това е обикновено поради интензивните тренировки. Но имаме две седмици, с цел да се подобрим ", приключи новият треньор на " канарчетата ".
 Тодор Неделев скоро записва дълго чакани игрови минути за Ботев
Тодор Неделев скоро записва дълго чакани игрови минути за Ботев

Отборът пътува назад за България в неделя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР