Качеството е взаимно доверие Kaufland България предлага най-богатия асортимент от

...
Качеството е взаимно доверие Kaufland България предлага най-богатия асортимент от
Коментари Харесай

Модерни технологии и постоянен контрол гарантират качеството в пекарната на Kaufland България

Качеството е взаимно доверие

Kaufland България предлага най-богатия подбор от прясно изпечени тестени произведения в бранша у нас. Клиентите имат опция да избират от над 60 разнообразни типа, измежду които самун, закуски, сладки печива, багети и чиабати, приготвени на място в пекарните на всеки обект на комерсиалната верига в страната.

Тъй като качеството е изключително значим приоритет за компанията, тя държи да работи с доверени сътрудници. За да предлага в действителност пресни и качествени артикули в своите пекарни, Kaufland работи с общо 13 снабдители, 6 от които са потвърдени български производители и фамилни компании с наложени обичаи в хлебарството и сладкарството, с които споделят идентични визии за високото качество на продукцията.

Търговката верига работи целогодишно с тях и по този метод подсигурява и че над 50% от прясната продукция в пекарната й е българска.



Kaufland следи за качеството на първо място персонално

Изборът на подбор минава през няколко стадия преди да бъде препоръчан на клиентите във типа и качеството, което те чакат.

Качеството на всеки един от продуктите в пекарните на комерсиалната верига е тествано персонално от експертите на компанията най-малко два пъти, преди да бъде включен в асортимента и препоръчан на крайния клиент.

Експертите на компанията вършат първия първокласен тест и дегустация най-малко три месеца, преди продуктът да стане част от предложенията в пекарната, като го изпичат в особено предопределената за задачата лична професионална демонстрационна кухня.

Втори надзорен тест на нововъведените артикули се прави и от експертите по надзор на качеството при приема в централния склад на Kaufland, преди те да бъдат публикуван във филиалната мрежа.

Пробните изпичания и дегустации са начална и извънредно значима част от качествения надзор както на новите артикули, по този начин и на всички сезонни такива като козунаци, питки и други

Модерни технологии и специфични стратегии на печене

С мисъл за качеството на крайния артикул Kaufland обръща изключително внимание на тяхното подготвяне на място в пекарните във всеки хипермаркет. Специално подготвените пекари на комерсиалната верига пекат по модерна технология в основани особено за задачата съвременни и професионални конвектомати.

Тестените произведения се изпичат по авансово заложени стратегии, съобразени със спецификите на подготвяне на всеки един от тестените артикули и съгласувани авансово с производителите на продукцията.

Програмите са съобразени със характерната температура, степен на мокрота и дълготрайност на печене на всеки един от другите артикули, с цел да се подсигурява, че са отмерено и качествено изпечени и имат същински усет и мирис.



Винаги пресни

Пече се няколко пъти дневно по тъкмо избран проект няколко пъти дневно, създаден особено за всеки от хипермаркетите и съгласуван с търсенето и желанията на клиентите. По този метод се подсигурява, че тестените произведения са прясно приготвени във всеки миг от деня.

След всяко печене, преди продуктите да бъдат изложени на витрината, пекарите наложително управляват плътността и цвета на печивото, както и неговата вътрешна температура, която би трябвало постоянно да бъде над 75 градуса – симптом за това, че изделието е отмерено и качествено изпечено.



Регулярен първокласен надзор

Веднъж изложени на витрината, свежестта и качеството на продуктите се управляват регулярно от експертите по свежи храни на Kaufland в съответния хипермаркет.



За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от близо 1,6 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 000 чиновници. През 2019 година компанията разполага с 60 хипермаркета в 34 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с вложения от над 1,4 милиарда лева

Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР