Качество в интериора. Поразителните характеристики на новия интериор на T-Roc

...
Качество в интериора. Поразителните характеристики на новия интериор на T-Roc
Коментари Харесай

Новият T-Roc: стилен интериор с нови дисплеи и инфотейнмънт системи. Забележителен външен вид.

Качество в интериора. Поразителните характерности на новия интериор на T-Roc са неговото пространно, гъвкаво пространство и арматурното табло с съвременен дизайн. Хоризонталната конструкция на кокпита е подчертана от декоративна тапицерия, която се простира по цялата широчина на таблото. Тази тапицерия е в матово черно или в противоположен цвят, според от равнището на съоръжение. Повърхността на арматурното табло към този момент е с пяна, което обезпечава усъвършенствано сетивно преживяване и усъвършенства висококачествената атмосфера на новия T-Roc. В допълнение, отличителните шевове на таблото прибавят нов моден акцент към интериора.

Облицовките на вратите също дават чувство за мека повърхнина в новия T-Roc, и общоприетоо са направени от първокачествен плат. Нивата на съоръжение Style и R-Line оферират повърхности от еко кожа, в това число на подлакътниците. Подобно на подглавниците, те също имат дизайнерски шевове.

Друга специфичност на при Style са централните панели на удобните седалки, които в този момент към този момент се оферират в ArtVelour (еко велур). При с R-Line вариантите към този момент включват спортни седалки от най-голям клас както за лидера, по този начин и за пасажера начело – преди този момент се срещаха единствено в T-Roc R – както и кожена тапицерия Nappa.

Нови кормила. Повдигната позиция на стоене освен разрешава на лидера да влиза и излиза от автомобила с лекост, само че също по този начин обезпечава най-благоприятен взор към околния трафик. Контролните принадлежности са ситуирани ергономично, което оказва помощ на водачите да ръководят автомобила си с лекост и убеденост. Друг фактор тук е новото потомство кормила. Новият T-Roc е оборудван с мултифункционален волан като стандарт. Неговите деликатно проектирани бутони подсигуряват, че водачите се разсейват допустимо минимум от пътя, когато работят с аудио и информационните функционалности. Спортният кожен волан при R-Line и T-Roc R разполага с изключително висококачествени сензорни панели за ръководство.

Дигитален кокпит като стандарт. Съвременният темперамент на компактния SUV е явен и в дизайна на неговия екран и система за ръководство. Новият T-Roc е общоприетоо оборудван с цифров кокпит. 8-инчовият TFT пъстър екран зад кормилото дава на лидера първокачествен графичен екран с най-важната информация, обвързвана с шофирането, както и данни за положението на асистиращите системи, за настояща ария или радиостанция, и връзките за връзка. За коли, оборудвани с навигационна система, инструкциите за маршрута под формата на стрелки също се прибавят, когато е задействано насочването по съответния маршрут. Освен това бутон на мултифункционалния волан разрешава на лидера да избира сред два стила на екрана за цифровия инструментален панел. Многоцветният 10,25-инчов Digital Cockpit Pro с спомагателни функционалности се предлага като стандарт в T-Roc R. Той също е част от равнището на съоръжение Style и се предлага като алтернатива за версиите Life и R-Line.

Свързана инфортейнмънт система. Новият T-Roc разполага с третото потомство модулна инфотейнмънт система (MIB3), което разрешава потреблението на разнообразни онлайн-базирани функционалности и услуги. Услугите We Connect Plus могат да се употребяват гратис в Европа за една година като стандарт.

В взаимозависимост от определеното съоръжение клиентите на T-Roc ще имат достъп до функционалности като онлайн гласов надзор, достъп до стрийминг услуги (напр. Apple Music™) и облачна персонализация въз основа на различаване на потребителя посредством Volkswagen ID. По предпочитание функционалностите Apple CarPlay™ и Android Auto™ могат също да бъдат интегрирани безжично в системата за ръководство посредством App-Connect Wireless.

Инфотейнмънт екрани до 9,2 инча. Подобрените функционалности за инфотейнмънт системата са съпроводени от актуализирани екрани. В новия T-Roc информационно-развлекателните екрани са ситуирани на таблото в стила на таблет. Тяхното централно разположение на равнището на очите дава на лидера бърз и комфортен достъп до информацията, с цел да има допустимо минимално отклоняване на вниманието от трафика. Сензорният екран също е усъвършенстван ергономично. Новият T-Roc е оборудван общоприетоо с радио Composition, в това число 6,5-инчов сензорен екран, до момента в който опцията Ready 2 Discover е част от равнищата на съоръжение Style и R-Line и се предлага като стандарт в T-Roc R. Тази версия включва 8-инчов екран, както и алтернатива за потребление на онлайн и стрийминг услуги. Системата Discover Media прибавя функционалност за навигация. Най-високата версия Discover Pro включва 9,2-инчов информационно-развлекателен екран, както и такива функционалности като различаване на пътни знаци в действително време, подсъзнателен гласов надзор и безжична интеграция на смарт телефон посредством App-Connect Wireless.

По-малко бутони, повече цифровизация. Друга характерност на модерния дизайн на кокпита на новия T-Roc е новата система за ръководство на автоматизирания климатик. Сега за първи път климатикът се ръководи цифрово, като по този метод в допълнение се понижава броят на стандартните бутони и контролни припори. Температурата и функционалността на вентилатора се контролират благодарение на сензорни плъзгачи. Всички останали функционалности и отоплението на седалките се ръководят посредством цифрови сензорни бутони.

Удобно товарене и разтоварване. Новият T-Roc може да бъде оборудван с електрическо отваряне на багажника като алтернатива. В този случай функционалността Easy Open & Close прави товаренето и разтоварването на багажното поделение още по-удобно: с цел да отворите или пандизите вратата на багажника, всичко, което би трябвало да извършите, е да преместите крайници си под задната част на автомобила.

Външен дизайн със стилни елементи
Поразителен външен тип. Внимателно подбраните модификации във външните елементи подсигуряват, че новият T-Roc ще показва още по-впечатляващо своя непогрешим кросоувър дизайн със жанр. Отличителните черти на компактния SUV са неговата изразителна предница, удълженият контур с хромираната рамка, разпростряла се от А-колоните през целия покрив до С-колоните, и мощната задница. В допълнение към това, огромният луфт, дългото междуосие, късите надвеси, плоската структура на покрива и страничните линии в жанр купе обезпечават динамични пропорции.

Нови цветови комбинации. Новият T-Roc сигурно ще притегли погледите освен с изразителния си дизайн, само че и с помощта на новите си външни цветове. Изборът на покрития за боята на каросерията е уголемен и включва Ascot Grey, Pyrite Silver металик, Kings Red металик и Petroleum Blue металик. За първи път външните лакови покрития Teal Blue металик и Petroleum Blue металик се оферират за новия T-Roc Cabriolet. Мекият покрив на отворения модел е решен елегантно в черен цвят.

Една от присъщите особености на компактния SUV модел с закрепен покрив е двуцветното покритие: покривът, капачките на външните огледала и А-колоните са изпълнени в противоположен цвят. За новия T-Roc се оферират лакови покрития Deep Black, Pure White и новата алтернатива Indium Grey.

Нови фарове. Новият T-Roc към този момент е общоприетоо оборудван с LED фарове, с ярки LED модули, както за късите, по този начин и дългите светлини. Дневните светлини и мигачите са интегрирани в фаровете. При сигнализиране съответният светлинен модул минава от бяла дневна светлина към оранжева.
LED Plus фаровете се оферират като алтернатива за T-Roc Life и като част от равнището на съоръжение Style. Те включват L-образни мигачи в долната част на фаровете и шестоъгълни дневни светлини, интегрирани в предната престилка. В равнището на съоръжение R-Line дневните светлини се състоят от отвесни LED ленти в предната престилка, в сходство със стила на T-Roc R.

IQ Light. IQ.LIGHT – LED матричните фаровете са специфична характерност, пренесена от по-високите класове коли на Volkswagen в новия T-Roc. С помощта на матрица от 24 светодиода във всеки модул на фаровете, разнообразни светлинни функционалности – някои от които са интерактивни – се задействат и проектират върху пътната настилка. Това обезпечава оптимално осветление на пътя по метод, който е приспособен към разнообразни обстановки на шофиране и метеорологични условия. IQ.LIGHT – LED матричните фарове също включват Dynamic Light Assist, който автоматизирано превключва сред къси и дълги светлини, като по този метод подсигурява, че другите участници в придвижването няма да бъдат заслепени.

Светещата лента в радиаторната решетка, свързваща централно разположеното лого на Volkswagen с фаровете, придава изключително изразителна и висококачествена стилна визия.

Модерен дизайн на задните светлини. Задните светлини на новия T-Roc към този момент имат стилна затъмнена повърхнина като стандарт. В комбиниране с IQ.LIGHT – LED матричните фарове, те разполагат с ново проектирани клъстери за задни светлини с нова графика и динамични светлинни функционалности – в това число „ отвеждащ “ мигач.

*Източник: www.volkswagen.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР