Кабинетът ще одобри промени при личните документи. На редовното си

...
Кабинетът ще одобри промени при личните документи. На редовното си
Коментари Харесай

Кабинетът ще одобри промени при личните документи


Кабинетът ще утвърди промени при персоналните документи. На постоянното си заседание служебният кабинет ще одобри промени в Закона за българските персонални документи, както и ще бъде признат народен профил на риска от бедствия в България и проект за ръководство на риска от бедствия, съобщи БГНЕС.
Кабинетът ще утвърди и
меморандум за съгласие сред Министерството на енергетиката и Министерството на околната среда и енергетиката на Гърция за съдействие в региона на сигурността на доставките и съхранението на газ. Предстои утвърдените и на измененията в Закона за особените залози.
Служебното държавно управление ще одобри
разпоредба за изискванията към пчелния мед, предопределен за консумация от индивида, както и промени в наредбата за значителните условия и оценяване сходството на играчките.

Ще бъде признато и решение за разкриване на филиал в структурата на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ в Бургас.
Служебният кабинет ще утвърди разходите
за командировки в страната за третото тримесечие на заместител министър-председателите, министрите, органите към Министерския съвет, заместник-министрите и регионалните шефове.
Източник: БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР