Кабинетът по репродуктивно здраве във Враца възобновява дейността си от

...
Кабинетът по репродуктивно здраве във Враца възобновява дейността си от
Коментари Харесай

Кабинетът по репродуктивно здраве във Враца отново отваря врати

Кабинетът по репродуктивно здраве във Враца възобновява активността си от 30 май, събота, заяви координаторът на фондация "Искам бебе " за Северозападна България Здравка Гергова.
"Първите прегледи, които ще се случат след изключителното състояние, ще бъдат в събота на 30 май. От 10 часа ще приема доктор Явор Малинов. Следващите седмици към този момент ще разгласяваме, надлежно дали ще бъдат през седмицата, дали събота и неделя, съгласно това, по какъв начин са свободни лекарите и към този момент от там нататък ще записваме часове за пациенти, като молбата ми е да погледнат в страницата на "Искам бебе " в Северозападна България - кабинет по репродуктивно здраве Враца и да видят координатите, които съм оставила, тъй че да могат да се запишат. Молбата ми е към пациентите, всички да са екипирани с маски, да съблюдават нужната отдалеченост. Там ще има дезинфектанти и всичко належащо, с цел да предпазим лекарите и самите себе си ", сподели тя.
Над 100 двойки са посетили кабинета от неговото разкриване през октомври до оповестяването на изключителното състояние през март. Прегледи и съвещания в него организират експерти от София и Плевен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР