Кабинетът на министър-председателя не пое отговорност за действията си и

...
Кабинетът на министър-председателя не пое отговорност за действията си и
Коментари Харесай

Президентът Радев: Кабинетът на Петков не пое отговорност за действията си за РСМ

Кабинетът на министър-председателя не пое отговорност за дейностите си и не остави задоволително време, тъй че институциите и обществото да се срещнат с проблема за Северна Македония ". Това съобщи пред публицисти от авиобаза " Граф Игнатиево " президентът.

Френското предложение съдържа съществена част от главните български условия. Можеше да бъде доста по-успешно, в случай че нашите политици имаха доста по-голямо внимание към този развой. Ако дипломатите от Министерство на външните работи разчитаха освен на президентската институция, не пилееха доста време и сила да вкарат разнопосочната политика на министър ръководителя в допустими рамки, изясни Радев. 

Отдавна упорствам македонските българи да бъдат вписани в Конституцията. Това бе признато, само че е парадоксално, че беше по-лесно да бъде убеден френския президент и европейските водачи, в сравнение с българският министър-председател. Неговият кабинет не пое отговорност за дейностите си. Що се касае до културно-историческото завещание, учебници, езикът на омразата, които се пазят точно в този двустранен протокол, през вчерашния ден народните представители гласоподаваха " празен чек " за нещо, с което мнозина от тях по този начин и не съумяха да се срещнат. Категорично не предсоставя механизми и соркове за отбрана. Това ще остави идващите генерации в същата обстановка. Министър-председателят Петков и неговите партии, като се изключи ИТН " отхвърлиха това предложение и го одобриха, когато пристигна посредством президента, уточни Радев.

Президентът разяснява, че КСНС е закрито съвещание, на което всеки да може свободно да отбрани позиции си. 

Интервюто на премиера пред „ Гадниън ” е доста показателно. Петков призна, че България косвено изнася оръжие за Украйна. В желанието си да уцели мен, той простреля Нинова, която оглавява комисията, която издава разрешителни за това оръжие, означи Радев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР