Журналистката Светослава Рудолф разкри нови и любопитни подробности за мъжа

...
Журналистката Светослава Рудолф разкри нови и любопитни подробности за мъжа
Коментари Харесай

Светослава Рудолф с пикантни подробности за мъжа до себе си

Журналистката Светослава Рудолф разкри нови и любопитни детайлности за мъжа до себе си. Тя описа на Гала в "На кафе ", че това, което ги е свързало, са пристрастеността към моторите.

"Моторите ме срещнаха с него. Цяло лято с мотора и с другари обикаляхме разнообразни места. За мен това е тръпка от няколко години ", разкри Светослава Рудолф.

Рудолф не желае да разкрие името на индивида до себе си в името на общото им успокоение. "В това общество няма условности като в така наречен хайлайф. Харесва ми метода, по който се обличат и не се усещам закована в непрекъснати рамки на обществото. Никой няма да те гледа по какъв начин ти е косата ", разкри още журналистката.

Както постоянно, някогашната госпожа Тадаръкова направи усещане с екстравагантната си визия. Водещата бе облечена в транспарантна бяла блузка, през която се виждаше бельото ѝ. През цялото време Светослава не смъкна усмивката от лицето си, очевидно щастлива от обстоятелството, че е бясно влюбена в индивида до себе си.

Светослава Рудолф описа още, че тя и новия ѝ обичан са били на екскурзия в Черна гора, което дефинира като най-хубавото пътешестване от години насам.

За дребната ѝ щерка, която също като майка си, е почнала да прави стъпки в литературата, Светослава сподели: "Радвам се, че генът ми не е отишъл на вятъра. Тя може да направи огромна кариера и доста пари на Запад ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР