Журналистката Соня Колтуклиева, позната с хапливия си език направи любопитен

...
Журналистката Соня Колтуклиева, позната с хапливия си език направи любопитен
Коментари Харесай

Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?

Журналистката Соня Колтуклиева, позната с хапливия си език направи любопитен коментар в обществената мрежа или по-скоро разбор на протичащото се в страната и се обърна непосредствено към Слави Трифонов, видя Plovdiv24.bg . Ето какви въпроси зададе журналистката към водача на Има Такъв Народ:

Добър ден, драги Слави, по какъв начин си? Надявам се ти най-малко да си добре, че страната никак не е добре. Всеки ден става все по-зле и по-зле.

През юли 2021-ва ти постъпи добре - ясно сподели, че не искаш в проекто-правителството си Кирил Петков и Асен Василев, тъй като не стават за министри, прекомерно са ти леви. И ги тури у лѐво. Не стори неточност като президента, дето възторжено похвали Кики, който беше съумял някак да го заблудѝ и от 5 месеца военачалник Радев крепко се гневѝ. И все по този начин ще бъде, до момента в който не успее да отсвири този, който той сътвори и който го съобщи.

Научих, Слави, че твоят Тошко е събирал парламентарната група в 8:45 в петък, преди началото на парламентарния надзор. И споделил на депутатите: идващата седмица “хвърляме кърпата ".

Аз не му имам вяра! Това ваш’то не е драма, а драматургия. Някой би го нарекъл “извиване на ръце ". Аз - не. Вие имате професионално користолюбие към екшъна, абсурда, шумотевицата… просто сте адреналино-зависими. Може и да греша, обаче. Когато става дума за много пара̀, би трябвало да съм по-подозрителна. Нейсе…

Струва ми се, Слави, че ти не си неудовлетворен от държавното управление и не поради него би ти текнало да напуснеш обединението. Ти не понасяш Кирил, Лена и Асеня. Прекалено огромни лаладжии са и основават дискомфорт за всички. Не просто са леви, те са нелепи. Не са потребни даже на самите себе си. Много им се желае, само че не знаят по какъв начин. И по този начин вредят на останалите - на тези, които щат-не-щат би трябвало да ги поддържат.

Питам се, Слави, ти мислил ли си за ремонт на този кабинет, който да изгони жителите на най-високия етаж и да ги размени с нови?

Аз си мисля от дълго време за това. Защото нямах никакви илюзии за прикритата нищета̀ на оня с харвардската тапия.

Комшии сме с него, само че не го знаех по какъв начин се споделя, тъй като никой не му викаше по име, назоваха го просто " мъжа на оная с та̀тусите, дето се демонстрира по малкия екран ".

Мислех, Слави, че ти като човек родолюбец и пореден герой за признаването на правата на българите в Северна Македония, няма да позволиш Кирил Петков да се заиграва с тази карта. Виждам - примирил си се. Освен това разчиташ всички други да са притиснати да гласоподават за повдигане на ветото (понеже са евроатлантици), та единствено ИТН-то да подвига лозунги срещу. Е, няма да броим “Възраждане " към твоя тим на честните патриоти, несъмнено.

Сещам се какъв ще ти бъде номера: “вписване на българката общественост ( “държавотворен народ " ) в конституцията на Република Северна Македония ". И те ще кажат “да " и ще стартира надлъгването в интерес на Скопие… и те по този начин.

Вѐрвам, забелязваш: Румен Радев, Бойко Борисов, Йордан Цонев, че и опозицията в Българска социалистическа партия, се готвят за избори. Пак няма да броим “Възраждане ", тъй като споменаването им не е пристойно, към този момент. Но ще прибавим Стефан Янев към групата.

Конфигурацията е напълно друга. Абсолютно. Сега към този момент ситуацията не е: всички против ГЕРБ, а всички против Политическа партия “Пълен неуспех ".

Ти къде си, Слави?
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР