Журналистката Лора Крумова е напуснала Нова телевизия, съобщи Дневник. Самата

...
Журналистката Лора Крумова е напуснала Нова телевизия, съобщи Дневник. Самата
Коментари Харесай

И Лора Крумова напусна Нова телевизия

Журналистката Лора Крумова е напуснала Нова телевизия, заяви " Дневник ". Самата тя е удостоверила информацията и е уточнила, че самодейността е била нейна и че не става дума за моментно решение, а за дълго премисляна стъпка.  " В моя персонален съответен случай аз не виждам смисъл и избирам да се занимавам с нещо друго, обвързвано с опита, който съм натрупала. Това, което се случва в малкия екран, ме кара да изгубвам смисъл да работя там. Очевидно е, че това не е развой, който потегля от малкия екран, той е обвързван с процеси, които са отвън малкия екран, политически процеси, тъй че казусът е по-голям - за всички ни ", сподели Крумова. Тя сподели, че сега няма друго предложение и " това не е пиар акция, която си върша по отношение на друго работно място ".

Лора Крумова стартира работа в Нова телевизия като кореспондент през 2000 година, където по-късно бе водеща на утринния блок. През 2010 година тя мина в Би Ти Ви, а през 2015 година се завърна в Нова телевизия.

Това е вторият човек, за чиято разлъка с медията се схваща тази седмица. Преди ден бе освободен изпълнителният продуцент и режисьор Валдес Радев, който бе създател на едни от най-оригиналните шаржове и колажи за хора от властта като военния министър Красимир Каракачанов, депутата Делян Пеевски и други През предходната година малкия екран напуснаха известните публицисти, част от проверяващия екип на Нова тв, Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и Марин Николов.

За  общоприет шеф на дирекция " Информация " в Нова преди Нова година бе назначена Ива Стоянова, притежател (по документи), шеф и програмен шеф на свързваната с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски телевизия Канал 3.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР