Журналистката Лияна Панделиева отново изказа мнение за нашумялото кулинарно шоу

...
Журналистката Лияна Панделиева отново изказа мнение за нашумялото кулинарно шоу
Коментари Харесай

,,Жив пример за насилие и унижение над жени“: Панделиева изригна гневно срещу Хелс Китчън

Журналистката Лияна Панделиева още веднъж изрече мнение за нашумялото кулинарно шоу „ Хелс Китчън “, което е много отрицателно и отприщи сериозна полемика в обществените мрежи.
Известното шоу има огромна фенска публика и несъмнено началник Виктор Ангелов се слави като най-хубавият водещ измежду готвачите, само че в последно време протичащото се във формата е много притеснително и Панделиева обърна съществено внимание на това.
„ Хелс Китчън е жив образец за принуждение и оскърбление над дами, оскърбление на всички участници. Това, че хората са в шоуто непринудено, не прави формата по-малко позорен, нито демонстрацията на неучтивост по-малко отвратителна. Треперещи, плачещи хора, обиди, хули – това е школа и ентусиазъм за всеки, който търси метод да бъде принудител. Форматът самичък по себе си оправдава насилието. Точка “, написа тя в обществените мрежи.
Наблюдават се все по-често мнения на фенове на шоуто, които също показват възмущението си от унижението на участниците. „ Как може да им се изсипват чиниите върху главите, по какъв начин може да се крещи по този противен метод и да ги замерят с разнообразни предмети. Това е подсъдимо “, гласят част от мненията в мрежата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР