Журналистката, която се втурна да прави частен бизнес и да

...
Журналистката, която се втурна да прави частен бизнес и да
Коментари Харесай

Две години след напускането на бТВ тя фалира

Журналистката, която се втурна да прави частен бизнес и да развива своя компания за маркетинг и реклама, е завършила активността си

Две години откакто напусна Би Ти Ви, Биляна Гавазова е във банкрут. Журналистката, която се втурна да прави частен бизнес и да развива своя компания за маркетинг и реклама, е завършила активността си. Преди обаче да приключи амбициозното си начинание, Гавазова се е скарала и със своята съдружничка, с която сякаш бяха положителни приятелки и необикновен тандем. Очевидно неналичието на клиенти и приходи и повишените упования, които двете са имали към бизнес концепцията си, са се оказали препъникамък за тяхната дружба, твърди вестник Ретро.

Ортачката на Гавазова се е отдръпнала от потъващата компания преди няколко месеца. В момента журналистката се води единствен притежател на сдружението, само че на процедура то не развива безусловно никаква активност. Дори уеб сайтът, през който евентуални клиенти биха могли да се свържат с някогашната тв водеща и да се възползват от услугите ѝ, не действа.

Болно амбициозната телевизионерка била гневна от краха на бизнеса си и не желаела да разяснява неуспеха си пред никого. За последната година тя е изкарала едвам две хиляди лв., вижда се от годишния финансов доклад на компанията, а до момента в който бе водеща на утринния блок на Би Ти Ви прибираше по 7 бона месечна заплата.

В момента Гавазова разчитала на издръжката на мъжа си Тодор, който се грижел да цялостни фамилната хазна. Запознати издават, че журналистката е почнала да се оглежда съществено за ново работно място и надълбоко съжалявала, че решила импулсивно да слезе от дребния екран, губейки сигурните си приходи. В момента обаче връщане за нея назад към „ Тази заран “ нямало, тъй като на стола ѝ към този момент крепко се е бетонирала Мария Цънцарова, която е любимка на управлението и надали ще бъде сменена. Ако се унижи да помоли някогашните си шефове да я приютят още веднъж в нюзрума на малкия екран, евентуално Гавазова ще би трябвало да се задоволи единствено с репортерска позиция, а тя е привикнала да бъде титулярен водещ и едно от знаковите лица на медията. Още след напускането ѝ имаше клюки, че и жт конкурентната Нова тв са показали вкус към нея и са се пробвали да я спазарят да мине в техния отбор, само че журналистката им отрязала квитанциите. Ако ще драпа за ефирно време, то евентуално ще е наесен, когато стартира новият тв сезон и обичайно се вършат много рокади.

Припомняме, че някогашната тв водеща изненадващо напусна малкия екран след 12 години стаж на дребния екран напролет на 2022 година Решението си да си тръгне от Би Ти Ви тя стимулира с думите, че е имала потребност от смяна и го е обмисляла няколко месеца. Всички близки я подкрепили с изключение на татко ѝ, който още тогава упорствал да продължи с телевизионната си кариера.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР