Журналисти от Казанлък алармират за подадена жалба в МВР от

...
Журналисти от Казанлък алармират за подадена жалба в МВР от
Коментари Харесай

БСП-Казанлък пуснала жалба в МВР срещу журналистка - разкрила тайни от листата им

Журналисти от Казанлък сигнализират за подадена тъжба в Министерство на вътрешните работи от страна на Българска социалистическа партия против локалната кореспондентка на Българска национална телевизия Десислава Петкова. Според левицата журналистката е изнасяла секрети от листата им като да вземем за пример, че в листата на Българска социалистическа партия има някогашен народен представител и още по-бивш зам. кмет, някогашен член на ГЕРБ.

Журналистката е отказала да дава показания, пишат от локална фейсбук група.

За случая се възмути депутатът от ГЕРБ Маноил Манев:

Колко НАГЛОСТ има на този свят ГОСПОДИ?! Колко ПОДЛОСТ и ДВУЛИЧИЕ?! ГОСПОДИ!ГОСПОДИ!

То че е грях да загатваме ВСУЕ името ТИ грях е, но когато ЛЪЖАТА,ПРЕДАТЕЛСТВОТО И ДВУЛИЧИЕТО са към този момент МЯРА в ЖИВОТА НИ, към кого да се обърнем ГОСПОДИ?!

В Библията е казано: „ А за какво гледаш сламката в окото на брата си, пък гредата в своето око не усещаш? “ – Матей 7:3. За страдание, макар хилядите метани, които се надпреварват да удрят в Храмовете, макар стотиците свещи, с които си мислят, че си купуват индулгенции, Българска социалистическа партия твърдо отхвърлят да прочетат и осмислят тази Велика мъдрост.

Днес, една журналистка бе привикана в Полицията, след тъжба на Българска социалистическа партия – Казанлък, че популяризирала „ секрети “ за листата на Българска социалистическа партия.

Тайната е, че след регистрация на Червената листа в Казанлък, въпросната журналистка получила и коментирала двама от участниците в Листата на Българска социалистическа партия в гр. Казанлък, като отбелязала, че единият е прочут като някогашен Депутат и някогашен Зам. Кмет от ГЕРБ, а вторият, станал национално прочут с поканата си към всеки гласоподавател, на едни други Избори, да ядат и пият на стомах, а най-после благородно им разрешил да си фекалират на воля.

Това че Българска социалистическа партия Казанлък са избрали тактичност, да вкарат в листата си някогашни ГЕРБаджии е тяхно право, евентуално, не разчитат към този момент на членовете си, само че правото на Десислава Петкова, привиканата за разпит журналистка, да изрази позиция към тази перверзия, също е неотменимо право, обезпечено от Закона. Както и твърдото й решение, да не разкрива източниците си на Информация. Не е мъчно да свикнете с Правилата, Другари, само че първо би трябвало да почнете с Библията. Мъдростта там е повече, от онази в известната тирада на Ленин, в която ни убеждава, че мечтания Комунизъм е единствено Електрификация и Съветска власт.

п.п

Много ми се желае да видя или чуя, по какъв начин НЯКОЙ български публицист ще зададе въпрос УТРЕ на Корнелия Нинова за тази българска ЖУРНАЛИСТКА и СВОБОДАТА НА СЛОВОТО В БЪЛГАРИЯ!!! /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР