Журналистът Цветан Томчев излиза днес от 12 часа за трети

...
Журналистът Цветан Томчев излиза днес от 12 часа за трети
Коментари Харесай

Цветан Томчев с трети протест пред БНР: Спрете кремълската пропаганда, уволнете рупора й Волгин

Журналистът Цветан Томчев излиза през днешния ден от 12 часа за трети следващ път пред постройката на БНР, на митинг, който този път е озаглавен „ С веф пред БНР! “ Той упорства за уволняване на проруския пропагандист Петър Волгин и оставката на генералния шеф на държавната медия Пламен Митев.

Ето въпросите, които Томчев слага към шефовете на радиото и Съвет за електронни медии:
- Какво е мнението на Етичната комисия и Редколегията на БНР за професионалното държание на Петър Волгин?

- Силвия Великова, Силве, за какво одобри да си балансьор на Волгин, противоречащо на анонса на предаването, че това е: " Двучасово политическо токшоу, което показва доста и разнообразни гледни точки, без да дава преимущество на една политически или идеологическа позиция. "?

- Докъде стигна следствието за аргументите за позволена хакерска офанзива на БНР довела до срив на уеб страницата на Радиото и на вътрешната система " Далет " през декември м.г.?

- Защо БНР е единствената българска медия, която има сътрудник в Москва и Ангел Григоров е заставен да преповтаря кремълската осведомителна линия, след новия закон, с който се влиза в пандиза за говорене против войната?

-Омбудсмана на Българска национална телевизия Катя Лещанска и програмния шеф на медията Даниела Късовска какво мислят по поставените тук въпроси?

- Наясно ли сте, че президента Радев крепи Волгин в БНР?

СПРЕТЕ КРЕМЪЛСКАТА ПРОПАГАНДА ОТ БНР!
Призовавам публичните персони да бойкотират БНР и да не дават изявленията в символ на митинг против Волгин!

Журналистът прецизира, че хепънингът и настояванията за оставки са персонална негова самодейност, която не е обвързвана с партии! 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР