Журналистът Слави Ангелов представя филм, който разказва за трагичното гмуркане

...
Журналистът Слави Ангелов представя филм, който разказва за трагичното гмуркане
Коментари Харесай

Журналистът Слави Ангелов представя филм за трагичното гмуркане на Теодора Балабанова

Журналистът Слави Ангелов показва филм, който споделя за трагичното гмуркане на Теодора Балабанова. " 233 метра сред живота и гибелта " ще се излъчи от 12:30 по NOVA на 26 септември. На 24 септември 2017 година Теодора и брачният партньор й Михаил се пробват да слагат два международни върха - за най-дълбоко гмуркане на двойка и на жена. Опитът обаче приключва съдбовно.

Ще можем да забележим цялото гмуркане, защото то е документирано с камери. Главните настоящи лица са поддържащи водолази. Такъв вид дълбочинни гмуркания са доста комплицирани. Газовете трансформират своите свойства според от налягането. Този въздух, който дишаме в този момент, на избрани дълбочини, става отровен. За 8 минути слизаш, а излизаш за повече от 330. Трябва да се изплува доста постепенно. Това е по този начин, тъй като би трябвало да се предпазиш от кесонна болест, сподели в ефира на „ Здравей, България " Ангелов.

По думите му нещата са се объркали на 42 -ия метър на връщане. Там газовете, които дишат, би трябвало да сменят през 3- 5 метра. Теодора почнала да става несъответстваща и се нагълтва с вода. Малко хора знаят, че при аутопсията й се оказва, че тя е била болна от скоростечен рак. Оставали са й 2-3 месеца живот ", разясни журналистът. И добави, че се е срещнал с мъжа й, тъй като е желал да разбере какво се е случило.

Слави Ангелов разяснява и нападението против него, което беше осъществено през март тази година.

Министерство на вътрешните работи и прокуратурата вложиха много старания. Може да се каже, че цялата картина на побоя е изяснена. Не знам кой от двамата арестувани ме е бил с желязо по врата и кой по лицето. Бях осъден за това, че съм си приключил работата. Това, което се случи на мен е нищо спрямо това, което се случи на Милен Цветков. Използвам случая да попитам за какво килърът му не е към този момент в пандиза? Защо правораздаването в България е толкоз постепенно, пита журналистът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР