Журналистът-патриот Ивайло Шопски падна в дуела срещу най-големия си враг

...
Журналистът-патриот Ивайло Шопски падна в дуела срещу най-големия си враг
Коментари Харесай

Ивайло от "Фермата" със смразяващ разказ пред БЛИЦ за зверска катастрофа, в която губи половинката си

Журналистът-патриот Ивайло Шопски падна в дуела против най-големия си зложелател във „ Фермата: Нов свят “ Митко Караиванов с впечатляващ резултат в интерес на милионера. Битката им бе епична и една от най-интересните от всички до момента.

Ивайло Шопски е на 36 година, от София, разведен, с 8-годишен наследник. Превръща остарял немски рейс в единственото по рода си пътуващо читалище „ Бащино огнище “. Издател е на 11 книги, водещ на три телевизионни и три радио излъчвания на патриотична тема, всичките финансирани от него. Инициатор на редица акции по възобновяване и създаване на войнишки монументи и подкрепяне на манастири. Въпреки неналичието на спонсори е приел драговолно задачата да пропагандира българщината.

- Иво, чувстваш ли се надвит от Митко, защото вашият двубой, с изключение на за място във "Фермата ", бе и въпрос на чест?

- В първия миг бях леко отчаян, тъй като не желаех да бъде надвит тъкмо от него. От няколко дни на открито получавам стотици позитивни писма в обществените мрежи, хората по улиците и метрото ме поздравяват и това ме прави благополучен. Може да съм останал неразбираем от участниците във "Фермата ", само че на открито хората са разбрали какво имам поради. Постъпих вярно, устоявах си позицията и макар че изгубих, извън се смятам за същински победител.

Четете на show.blitz.bg каква шокираща изповед направи Ивайло Шопски за зверска злополука, в която губи своята половинка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР