Журналистът коментира, че българските политици имат историческа отговорност не само

...
Журналистът коментира, че българските политици имат историческа отговорност не само
Коментари Харесай

Любчо Нешков: Прави се опит един атиевропейски проект да бъде вкаран в ЕС

Журналистът разяснява, че българските политици имат историческа отговорност освен пред българския народ, а и пред Европейски Съюз

Прави се опит един антиевропейски план да бъде вкаран в Европейския съюз и той да бъде разтърсен. В същността си Северна Македония е един сръбско-руски план, не европейски, и тя не желае да е в Европейски Съюз. Това съобщи в ефира на журналистът Любчо Нешков във връзка напрежението на българо-македонската граница в събота.

„ Ако стартираме да проучваме всяко едно от тези събития, произшествия, политически прояви, ще демонстрираме политическа неначетеност, а от моя страна журналистически инфантилизъм ”, разясни Нешков.

Според него няма разумно пояснение за това десетки българи да останат блокирани и да не съумеят да дойдат в Скопие, с цел да се поклонят пред гроба на Гоце Делчев. И добави, че България не е правила стратегически неточности във връзка с РСМ.

„ Българските политици имат историческа отговорност освен пред българския народ, а и пред Европейски Съюз, да обяснят за какъв рисков план за европейския континент става въпрос ”, разясни Нешков.

За нападението над Християн Пендиков, Нешков сподели „ Добре, че се намира в българска болница и възобновяване му върви сполучливо. Това момче още два месеца ще се храни със сламка. Има един арестуван, който след 30 дни ще бъде освободен ”.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР