Журналистът и директор на българската информационна агенция Любчо Нешков определя

...
Журналистът и директор на българската информационна агенция Любчо Нешков определя
Коментари Харесай

Чудовищен Скандал Между Сръбската И Българската Православна Църква!

Журналистът и шеф на българската осведомителна организация Любчо Нешков дефинира писмото като " обидно и унизително за Българската черква ". В мнението, изложено в 4 страници, се показва, че Македонската черква, наричана " разколническа организация ", няма право да избира църква-майка, тъй като тя може да бъде единствено една – сръбската.

" Тоест, отхвърля се църковното историческо минало на БПЦ. Има иронично цитиране на думите на Българския патриарх, който на няколко пъти сподели, че най-малкото, което можем да създадем за нашите братя в Македония, е да помогнем. В края на писмото безусловно се споделя: „ И внимавайте, надяваме се да измененията вашето решение, тъй като в противоположен случай ще ви сполети цялостен срив във взаимоотношенията и по този начин нататък “, сподели Нешков.

Той не се съмнява в достоверността на оповестената в македонския уебсайт информация. " Това е един от най авторитетните профилирани осведомителни уеб сайтове в Македония. Писмото е достоверно, нещо, което нашата черква до последно отхвърляше да го популяризира. Има такова писмо и то е изпратено “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР