Журито на престижния конкурс Автомобил на годината на What Car? обяви

...
Журито на престижния конкурс Автомобил
на годината на What Car? обяви
Коментари Харесай

Автомобил на годината 2020 на What Car? : И победителите са ...

Журито на влиятелния конкурс Автомобил на годината на What Car? разгласи имената на победителите в тазгодишното изданието на конкуренцията и с главната награда- Автомобила на годината 2020, към този момент може да се похвали напълно новата Puma на Ford.

Новият Ford Puma сграбчи оценката в основната категория, само че беше избран и за най-хубаво предложение в категорията Малък SUV, където беше в конкуренция с Audi Q2 и Skoda Kamiq.

През тази година, състезанието Автомобил на годината 2020 на What Car? получми три нови категории- Малък електромобил, Голям електромобил и SUV Coupe, а първите които могат да се похвалят с отличията са надлежно Renault Zoe, Tesla Model 3 и Range Rover Velar.

Изцяло новото BMW 3 Series завърши участието си в изданието 2020 година на конкурса Автомобил на годината на What Car? с три отличия- Best Executive Car, Най-добър зареждаем хибрид и премия за сигурност, докато новата пета серия беше отличена в категорията Best Luxury Car.

SKODA получи награди в конкуренцията за Scala- Най-добър фамилен автомобил, и за Superb- Най-добро комби, а с Q7 и TT, Audi господства в категориите Най-добър първокласен SUV и Най-добро купе.

Land Rover Defender получи самопризнание за Най-добър нов артикул, а Range Rover Evoque за Най-добър семеен SUV.

Citroën Berlingo беше отличен за Най-добър многофункционален автомобил на годината 2020 на What Car?, Volkswagen Polo завоюва наградата Най-добър малът автомобил, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio получи оценката за Най-добър динамичен автомобил на годината, а Peugeot 5008 завоюва Най-добър огромен SUV на годината.

Журито на състезанието дефинира Volkswagen Amarok за Най-добър пикап на годината, Toyota Corolla за Най-добър хибрид, Alpine A110 на най-добър Спортен автомобил на годината, Mercedes S-Class Cabriolet за най-хубаво кабрио, Honda Civic Type R за Спортен хечбек на годината, Kia Picanto за Бюджетен автомобил на годината и Porsche Macan S за Спортен SUV на годината.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР