Жребия за четвъртия квалификационен кръг за Лига Европа бе всичко

...
Жребия за четвъртия квалификационен кръг за Лига Европа бе всичко
Коментари Харесай

Бергамо или Тел Авив очаква ЦСКА


Жребия за четвъртия квалификационен кръг за Лига Европа бе всичко друго, само че не и благоразположен за ЦСКА. Ако създадат чудото и отстранят „ Копенхаген “, „ алените “ ще имат не по-слаб противник на финалната права за груповата фаза. Победителят от дуела „ Апоел “ (Тел Авив) – „ Аталанта “ ще е идващият съперник на двойката сред българи и датчани.

Израелците несъмнено са по-добрият вид. В предходният кръг „ Апоел “ в профил мъчно с 2:1 общ резултат исландския „ Хафнафьордур “. В същото време „ Аталанта “ позволи 2:2 от 2:0 в първия мач в Бергамо против „ Сараево “, с цел да изсипе целия си яд в столицата на Босна и Херцеговина – 8:0.

ЦСКА има доста позитивни мемоари от италианския футбол. В историята си „ алените “ са отстранявали „ Ювентус “ и „ Парма “, играха три епични полуфинала за КЕШ против „ Интер “. Но не са срещали евреи.

ЦСКА има всички учредения да помпа самочувствие и с помощта на Първа професионална лига в България. Единственият тим с три победи от три кръга са „ алените “. А след 3:0 против „ Дунав “ головата разлика е 7:0. Бразилската машина Мауридес вкара още веднъж и към този момент има 5 гола в 5 дуела. Дуелът на „ Българска войска “ бе генералната подготовка за борбата с „ Копенхаген “ на националния стадион „ Васил Левски “. Досега тимът на Нестор Ел Маестро се оправя чудесно в дуелите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР