Жозе Моуриньо настоя, че ще поеме клуб, където наистина го

...
Жозе Моуриньо настоя, че ще поеме клуб, където наистина го
Коментари Харесай

Моуриньо: Ще отида там, където наистина ме искат

Жозе Моуриньо настоя, че ще поеме клуб, където в действителност го желаят за техен управител.
Португалският стратег е без тим, откакто Манчестър Юнайтед го уволни предишния декември и го размени с Оле Гунар Солскяр. Въпреки че към този момент имаше няколко предложения към себе си, някогашният ментор на Челси, Реал Мадрид, Интер и Порто към момента не бърза със завръщането си в треньорската специалност.

56-годишният експерт настоя, че ще се завърне, единствено в случай че в действителност бъде желан от дадения клуб. „ Най-трудното нещо за мен е да кажа „ не “ на всички оферти. Трябваше да работя, тъй като вътрешно, постоянно съм емоционален във връзка с работа. Ако имам опцията да работя, желая да кажа „ Хайде да се захващаме “. Да откажа е нещо доста, доста, доста мъчно “, стартира той за Sky Sports.

„ Защо отхвърлям? Защото това не е предизвикването, което желая. Но, с цялото ми почитание към предложенията, които получих от клубовете, желая да имам правото да избера хората, които са „ Моуриньовци “ – както обичат да споделят хората в Португалия, Испания и Италия – „ Моуриньовец “ е човек, който е почитател. Те желаят да бъда там, където числя се, тъй че при мен не става въпрос да кажа „ окей, ето имам тази оферта и ще я приема “. Трябва да бъда толерантен и да изчакам точната опция, а тя дава отговор на моето ниво като управител “, добави Моуриньо.

„ Това е най-трудното нещо, тъй като съм емоционален по време на този интервал, толкоз доста пъти, в които мога да се съглася и да кажа „ Окей, пристигам “. Но, не, не мога да отида. Трябва да изчакам най-подходящата оферта. Никога не съм казвал коя е тя. Не върша по този начин. Имам доста огромно почитание към хората, които считат, че аз съм верния човек, за това не го върша “, приключи португалският експерт. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР