Жозе Моуриньо беше този, който първи оцени напълно Скот Мактоминей

...
Жозе Моуриньо беше този, който първи оцени напълно Скот Мактоминей
Коментари Харесай

Моуриньо веднъж даде на Мактоминей награда със свещник, сега той е Терминаторът на Манчестър Юнайтед с повече спечелени точки от всяка друга звезда

Жозе Моуриньо беше този, който първи оцени изцяло Скот Мактоминей и му даде огънат държач за свещник, с цел да потвърди то.

Клубната вечеря по награждаването към края на сезон 2017-18 минаваше, като Деми Мичъл получи премията за авариен състезател на годината, а Дейвид Де Хеа получи премията за първия тим.

Моуриньо обаче не можеше да остави вечерта да мине без Мактоминай, тогава 21-годишен, да получи признанието, което смяташе, че заслужава.

Специалният сподели: „ Той стартира сезона в академията и го приключи с огромни мачове във Висшата лига. Помислих си, че „ това дете не може да се прибере у дома без премия “.

Така че чиновниците на клуба бяха изпратени да намерят нещо, каквото и да било, в залата за събития на " Олд Трафорд ", което изглеждаше като премия, когато Моуриньо излезе на сцената.

За първи и единствен път в историята на клуба той разгласи, че ще има нова премия, състезател на годината на мениджъра и неотложно извика Мактоминей на сцената...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР