Животните са като хората - всяко има свой уникален нрав,

...
Животните са като хората - всяко има свой уникален нрав,
Коментари Харесай

15 домашни любимци, които се мислят за нещо различно

Животните са като хората - всяко има собствен неповторим манталитет, темперамент, лъчение и по някоя очарователна специфичност. Домашните любимци, на които сме посветили галерията си през днешния ден, обаче, като че ли изцяло са не запомнили същинската си природа и типа към който принадлежат.

Вие по какъв начин бихте реагирали, в случай че излезете на двора и откриете кучето ви, което се е разположило в саксия и очевидно се мисли за цвете или пък в случай че погледнете към вратата на терасата, а дребните котенца от другата ѝ страна се държат като гекони и пълзят по мрежата изцяло не запомнили за гравитацията?!

Надяваме се, че ще постъпите рационално и на часа ще уловите момента на лента, тъй като очарователните и нормално изключително фотогенични странности на домашните ви любимци обезпечено ще извикват усмивка на лицето ви всякога, когато си ги припомните.

А до момента в който създадете своя сбирка от неподражаеми, необикновени пози, които са патент на четириногите членове на фамилията - ви оставя да се насладите на фрагментите, които ние подбрахме за нашата изложба.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР