Животинското царство има някои много странни представители и когато става

...
Животинското царство има някои много странни представители и когато става
Коментари Харесай

Къде можете да видите най-странните животни в света

Животинското царство има някои доста странни представители и когато става въпрос за най-странната фауна, която планетата Земя може да предложи, би трябвало да забележим, с цел да повярваме.

Наистина, историческите книги са цялостни с митове за хора, разказващи описанието на страшни животни, казвайки си: "Това не може да бъде! ". Но въпреки всичко те съществуват. Вижте кои са местата с най-странните животни в света:

Лилава жаба, Индия

Невероятно е, че неотдавна откритата лилава жаба е животно. Изглежда по-скоро като нещо, напълнено с гной или съсирек. Или като първия план на най-тъжния покемон. Между другото, всички тези чудни неща са това, което прави тази амфибия... много очарователна?

След като еволюира да живее подземен, с пурпурната си кожа и дребни сини очи, тази жаба е нещо като земния отговор на сивите безличви същества, които живеят на дъното на океана.

Тъй като тези жаби са открити едвам през 2017 година, те несъмнено са сложни за следене. Най-добре е да посетите планинската верига Western Ghants по време на сезона на мусоните, което съответствува с интервала на чифтосване на тази жаба.

Прочети повече ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР