Животът ни е много забързан: между работата, приятелите, хобитата и

...
Животът ни е много забързан: между работата, приятелите, хобитата и
Коментари Харесай

3 начина Tinder да работи за нас

Животът ни е доста забързан: сред работата, приятелите, заниманията и ежедневните задания, все по-рядко се случва да се срещнем с нови хора . В някакъв миг, когато пораснахме и завършихме университет, стана мъчно и да създавамe нови другарства. Може би (като мен) вярвате, че Вселената събира сродни души, и имате доказателства за това – добрата другарка, която срещнахте напълно инцидентно, до момента в който чакахте кафето си в магазинчето до работа; учителят ви по йога, с който си побъбрихте след часа и в този момент сте кръстница на детето му... И аз имам такива истории за хора, които са ме намерили, когато аз самата нищо не съм търсела , а в този момент са едни от най-близките ми другари.

Нищо не пречи обаче да отворите още веднъж , по който любовта да стигне до вас. Онлайн запознанствата от дълго време не са нещо ново, само че приложения като Tinder направиха дейтинг света да наподобява по-сложен, в сравнение с е. Защото  любовта не се е трансформирала от зората на човечеството . И Tinder може да се впише в сантименталните ви показа, стига да знаете по какъв начин да го употребявате. 

Запознанство, не брак

Ако има един съвет, който в най-голяма степен да е повлиял на любовния ми живот, той от една другарка, която умно означи: " Идеята е да се забавляваш, не да проведеш изявление за бъдещия си сътрудник в живота " . Ако подхождате към онлайн дейтинга със лист от качества, а всяка среща е изявление, в което да ревизирате дали индивидът против вас може сполучливо да заеме длъжността " житейски сътрудник ", ви чака доста отчаяние... и кофтисрещи. 



Любовта е диалог, който не желаеме да завършва . Като тези чатове, в които не споделяме " лека нощ ", просто продължаваме от същото място на сутринта. Идеята на срещите не е да отсъдите в каква степен качествата на индивида, с който хапвате суши, дават отговор на листата с условия, които би трябвало да покрие, с цел да се вречете във безконечна честност. Срещите (особено след онлайн запознанство) дават отговор на един-единствен въпрос: " Имаме ли задоволително химия? " Приятно ли ви е да разговаряте, чувствате ли се свободни да бъдете себе си, желаете ли вечерта да приключи с целувка?  

Подобна мисъл може би ни се коства плашеща, само че истината е, че хората разкриват същността си в поредност от дейности във времето. Единственото, което би трябвало да знаем след 1  –  2 срещи, е дали предизвикат у нас задоволително любознание и интерес, за да поискаме да им дадем това време.   

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР