Животът на Mahmood се превръща във филм. Или по-скоро в

...
Животът на Mahmood се превръща във филм. Или по-скоро в
Коментари Харесай

Mahmood представи документалния си филм

Животът на Mahmood се трансформира във филм. Или по-скоро в документален филм, който наблюдава младата, само че към този момент богата кариера на 30-годишния артист. Той реализира нечуван триумф с помощта на песента „ Soldi “, изпята за първи път през 2019 година на Санремо, където през 2022 г. участва още веднъж дружно с Blanco.

Филмът „ Mahmood “ на режисьора Джорджо Тести ще бъде в кината до 19 октомври. След това ще бъде качен в стрийминг платформата на Amazon Prime Video. Историята му е разказана с гласа на Алесандро Махмуд /истинското име на артиста/. Неговата „ приказка “ е обогатена от думите на някои негови другари и сътрудници като Blanco, Dardust и Carmen Consoli.
 И ГЕРБ отдръпват своята кандидатура 20 окт 2022 | Десислава Атанасова от ГЕРБ заяви, че отдръпват кандидатурата на Росен Желязков. От партията са съгласни...
 
               

Документалният филм ще опише живота на артиста на „ Barrio “, започвайки от детството му в предградията на Милано. След това ще премине към лансирането му в света на музиката, до триумфа, който го направи един от най-обичаните италиански актьори, даже в чужбина.

Животът на Mahmood е друг. И с този документален филм той е подготвен да се разкрие пред света с необикновено примирение, показвайки най-автентичната и невиждана част от Алесандро.

„ Документален филм със единствено два издадени албума може да наподобява амбициозно “, призна 30-годишният актьор по време на изявление в радио шоу. „ Готиното е, че ще покажа доста от мен. Винаги се пробвам да кажа всичко посредством песни и музика. Но в никакъв случай не знам по какъв начин наподобявам в профил “, казаMahmood.

Той не е привикнал да се разкрива пред камерите и да демонстрира най-близките си хора, започвайки с майка му Анна, най-важната жена в живота му, само че въпреки всичко прави всичко допустимо да откри метод в името на своите почитатели.

“Тя в никакъв случай не се е занимавала с такава работа. Но истината е, че когато е пред камера съумява да бъде директна и откровена, като че ли приказва с вас. Това е нещо, което бих желал да науча от нея. Искам да владея тази спонтанност ”, разкри артистът, който макар известността си към момента се усеща малко нерешителен пред камерите.

 
               

Срам, който неотложно изчезва незабавно щом излезе на сцената, с цел да показа музиката си. Изключителен образец за това е и неговото турне, което го води по целия свят, започвайки с концерт в Париж.

„ Беше доста готино да извършвам своята музика там. Дори се завърнах да пея в Лондон и Амстердам. В документалния филм има фрагменти от най-силните части от моето задгранично турне, само че и от италианското, несъмнено “, добави изпълнителят, който в края на изявлението си разкри, че е съвсем подготвен да разгласява нова музика.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР