Животът на кралското семейство винаги е бил любопитен и затова

...
Животът на кралското семейство винаги е бил любопитен и затова
Коментари Харесай

5 сериала, които ни пренасят в британския кралски двор

Животът на кралското семейство постоянно е бил любопитен и по тази причина има не малко филми и сериали, които описват за разнообразни столетия и разнообразни владетели от английската монархия. Смъртта Нейно величество Елизабет II още веднъж концентрира вниманието към Бъкингамския замък и в случай че още не сте гледали, може би в този момент е моментът, тъй като там нейният облик е показан извънредно добре. Затова днешната селекция от сериали стартира точно с истинската продукция на Netflix, с цел да продължи с още няколко завладяващи поредици. 

“Короната ”
 Денят на разединението 9 септ 2022 | Спокойна и топла вечер на 8 септември 2022. Младежи чистят Паметника на руската войска, откакто единствено преди...
Сериалът, основан от Питър Морган, чийто първи сезон излиза през 2016 година, открехва вратите на Бъкингамския замък, с цел да показа актуалното кралско семейство. Извън формалните церемонии епизодите демонстрират всички тези страхове, любови и кавги, с които се сблъскват Елизабет II, сестра й Маргарет, принц Филип и всички към тях. Всеки сезон е обвързван с избран интервал от техния живот и значими събития, които се случват във Англия, по тази причина в третия актьорският състав е заменен и за ролята на Елизабет II Клер Фой отстъпва мястото си на Оливия Колман. Това се случва и с останалите съществени персонажи.

Успехът на „ Короната “ продължи и с четвърти сезон, който беше излъчен най-скоро и в който своето блестящо наличие направи Ема Корин, което се превъплъти в. За ролята си тя взе и няколко влиятелни статуетки, като те бяха дребна част от премиите, с които бе почетен този сериал. А ние сигурно чакаме с неспокойствие пети сезон.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР